Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Πρόβλημα με τις ημερομηνίες

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 28-09-10, 23:31
Όνομα: ΕΛΕΝΗ
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Unhappy Πρόβλημα με τις ημερομηνίες

Καλησπέρα,

έχω ένα πρόβλημα σε μια βάση που έχω φτιάξει και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πρόκειται για μιά φόρμα στην οποία γράφονται τα στοιχεία ασθενών και είναι συνδεδεμένη με μια υποφόρμα στην οποία καταχωρούνται τα ραντεβού τους. Τα ραντεβού είναι περισσότερα του ενός.
Συμβαίνει λοιπόν κάποιες φορές να μου αλλάζει τη σειρά στις ημερομηνίες. Για παράδειγμα, έχω καταχωρήσει ημερομηνίες: 7/9/2010, 10/9/2010, 14/9/2010 και όταν καταχωρήσω 20/9/2010, μου περνάει αυτομάτως την εγγραφή σε άλλη θέση αντί για το τέλος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια!
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με ημερομηνίες αδειών, ρεπό. lefterisg Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 02-12-16 17:53
[Γενικά] Προβλημα με ημερομηνιες asterix Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 03-12-15 11:06
[Συναρτήσεις] Ημερομηνίες χρήσιμα JSARAK2001 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 24-04-12 09:56
Δύσκολο πρόβλημα με ημερομηνίες σε ερωτήματα! mihalisp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 29-11-10 15:28
[ Ερωτήματα ] Ημερομηνίες - Ολογράφως mdragon Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 23-07-10 19:30

Η ώρα είναι 13:00.