| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Άγγελε και Γιώργο σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο!!! Με τις οδηγίες σου Γιώργο κατάφερα να δω τη λύση που μου έστειλε ο Άγγελος! Να είσαστε καλά!!! |
|
| |||
| |||
|
Γυρνώντας μέσα στο forum επιλέγω κάποια θέματα που με έχουν προβληματίσει και τα διαβάζω, (το καλύτερο βιβλίο) μερικά όμως για μένα παραμένουν αναπάντητα όπως αυτό εδώ.. Δεν ξέρω τη έγινε, βασικά δεν κατάλαβα τη άλλαξε ο Άγγελος εδώ και δουλεύει.. ![]() Μπορεί κάποιος φίλος που έχει χρόνο και διάθεση να μας εξηγήση.. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Χρήστο! Τι, ποιο σημείο ακριβώς εννοείς; Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Βασικά είναι ώς προς την σωστή ταξινόμηση των ημερομηνιών.. Ο Άγγελος λέει [ Είναι η "Προέλευση Εγγραφών" στην φόρμα σου ] Κατόπιν έχουμε ένα δείγμα τις βάσης και ο Άγγελος το ξαναανεβάζει διορθωμένο.. Τη διόρθωσε λοιπόν ο Άγγελος και δουλεύει σωστα η ταξινόμηση.. ![]() Αυτό με προβληματίζει ναι το έκανε αλλά πώς το έκανε.. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην παρέα Χρήστο, η ταξινόμηση των εγγραφών στη φόρμα γίνεται σωστά, επειδή δεν έχει ως προέλευση εγγραφών τον πίνακα Dates, αλλά μια πρόταση SQL (μη αποθηκευμένο ερώτημα) που τις ταξινομεί. Αυτό μπορείς να το δεις, αν σε προβολή σχεδίασης της φόρμας, στο φύλλο ιδιοτήτων, στην καρτέλα δεδομένα και στην ιδιότητα προέλευση εγγραφών κάνεις κλικ στο κουμπί δόμηση (...). Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
![]() Πάντως δεν κατάλαβα πώς το δημιούργησε αυτό το ερώτημα (για να ψάξω στα βιβλία μου πώς δουλεύει αυτή η δόμηση)΄... Το πέτυχα και εγώ αυτό αλλά με κανόνικό ερώτημα που δημιούργησα και φαίνεται κανονικά στα ερωτήματα, το έδωσα σαν προέλευση και μου δουλεύει αλλά εδώ έχει ένα μη αποθηκευμένο ερώτημα όπως αναφέρεις παραπάνω.. ![]() Θα το κοιτάξω λίγο ακόμη μπας με βγάλω ακρη στην δημιουργία του... Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά που ασχοληθήκατε με έναν προβληματισμό μου, βλέπω πώς έχω πάρρα πολύ δρόμο ακόμα, και εάν ξεκινάς σε μια κάποια ... ηλικία νομίζω πώς είναι ακόμη πιο δύσκολα..![]() Υ.Γ. Φίλοι μου το κατάφερα και με την δόμηση.. και ήταν τόσο απλό γιατί είχα κολλήσει... Πάντως πρέπει να δώσω μεγαλύτερη σημασία στην δόμηση... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Free_Ghost : 01-12-10 στις 17:36. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με ημερομηνίες αδειών, ρεπό. | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-16 17:53 |
| [Γενικά] Προβλημα με ημερομηνιες | asterix | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-12-15 11:06 |
| [Συναρτήσεις] Ημερομηνίες χρήσιμα | JSARAK2001 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-04-12 09:56 |
| Δύσκολο πρόβλημα με ημερομηνίες σε ερωτήματα! | mihalisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 29-11-10 15:28 |
| [ Ερωτήματα ] Ημερομηνίες - Ολογράφως | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 23-07-10 19:30 |
Η ώρα είναι 15:57.

ηλικία νομίζω πώς είναι ακόμη πιο δύσκολα..
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο