Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Ενσωμάτωση φωτογραφιών σε εγγραφές

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 27-11-10, 19:08
tolis1975
Guest

Προεπιλογή Ενσωμάτωση φωτογραφιών σε εγγραφές

Καλησπέρα, καλησπέρα...
Χρησιμοποιώ access 2003. Έχω φτιάξει μια βάση δεδομένων στην οποία καταχωρώ στοιχεία ατόμων και σε κάθε εγγραφή φορτώνω μια φωτογραφία. Για να το πετύχω αυτό έχω εγκαταστήσει το Dbpix 2.0 control. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που η βάση έφτασε σχεδόν τα 2 gb και τώρα πρέπει να την χωρίσω για να μην κλειδώσει (το dbpix ενσωματώνει της φωτογραφίες στην βάση). Υπάρχει τρόπος τις φωτογραφίες να τις αποθηκεύω στο δίσκο και να τις φορτώνει κάθε φορά που μετακινούμαι στις εγγραφές; εχω δει το post που εκανε ο φίλος pm4698 όμως δεν μπορώ να ανοίξω το παράδειγμα που εχει επισυναπτόμενο γιατί ειναι φτιαγμένο σε access 2007 ή 2010.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ενσωμάτωση αρχείων απο outlook σε βάση δεδομένων γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 15-02-14 15:11
Ενσωμάτωση και εκτέλεση mp3 amy Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 23-03-10 01:06
[ Εκθέσεις ] Ενσωμάτωση δύο στοιχείων απο πίνακα στην έκθεση Melisson Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 13-01-10 23:24
Εμφάνιση φωτογραφιών σε φόρμα Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 20-09-09 17:23

Η ώρα είναι 10:30.