03-10-10, 16:55
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 18-06-2010
| |
Καλησπέρα στην παρέα
Τάσο δοκίμασα το παράδειγμα που αναφέρεις και διαπίστωσα τα εξής:
1. Αν πατήσω στη φόρμα μου το κουμπί «Ενεργοί» εμφανίζονται δύο εγγραφές (2).
2. Αν κάνω κλικ στο όνομα Αθανασίου, δεξί κλικ και επιλέξω φιλτράρισμα με βάση την επιλογή θα εμφανιστεί μόνο μία εγγραφή (ο Αθανασίου). Το κουμπάκι «Ενεργοί» δεν μπορώ να το πατήσω αφού είναι πατημένο και σωστά αφού από τους ενεργούς πελάτες διάλεξα τον Αθανασίου.
3. Μου μένει να πατήσω ένα από τα δύο κουμπιά «Όλοι» ή «Ανενεργοί». Όποιο και να πατήσω θα εμφανίσει τις σωστές εγγραφές και θα θέσει το κουμπί «Όλοι» στη μη πατημένη θέση. Οπότε αν το ξαναπατήσω θα πάρω πάλι το σωστό δύο εγγραφές. Θέλω να σε ρωτήσω για μια περίεργη συμπεριφορά της βάσης που κόντεψε να μας αρρωστήσει. Στην access 2003 ;όταν άνοιγε η φόρμα έδειχνε πατημένο το κουμπί «Όλοι» και όλες τις εγγραφές ενώ στην 2007 εφάρμοζε φίλτρο. Όπως κατάλαβα από την απάντηση του Νίκου στις ιδιότητες της φόρμας στην access 2007 υπάρχει και η ιδιότητα «φιλτράρισμα με το άνοιγμα» που στην access 2003 δεν τη βρήκα. Δεν την είδα; Ίσως.
Φιλικά/Γιώργος
|