| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Έχω την εντύπωση πως το πρόβλημα που παραθέτω είναι ζόρικο. Έχω ένα πίνακα με καταχωρημένα όλα τα δυνατά μικρά ελληνικά ονόματα (ανδρικά και γυναικεία) συνόλου 1710 εγγραφών. Θέλω μέσα από μία φόρμα να επιλέγω αν θέλω ανδρικά ή γυναικεία ή και τα δύο (εύκολο, το έχω κάνει) και σε ένα άλλο πεδίο να ορίζω πόσες τυχαίες εγγραφές θέλω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα έγκειται όταν ο επιθυμητός αριθμός είναι μεγαλύτερος από τον συνολικό αριθμό των ονομάτων γιατί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή SELECT TOP. Για την τυχαιότητα χρησιμοποιώ την RND([OnomaID]). Λύση; (Μια παραλλαγή του προβλήματος είναι όταν θέλουμε να γεμίσουμε με τυχαίες ημερομηνίες πάλι έναν συγκεκριμένο αριθμό εγγραφών αλλά εκεί δεν χρειάζεται να διαλέξουμε εγγραφές από υπάρχον πίνακα). |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] πως βρίσκουμε από συγκεκριμένο πίνακα αριθμό ή γράμμα που απουσιάζει | geronik | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 01-12-14 20:36 |
| [ Ασφάλεια] Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-12-12 13:06 |
| [Γενικά] Εμφάνιση δεδομένων των στηλών που περιέχουν συγκεκριμένο αριθμό στην τελευταία γραμμή | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 23-10-12 18:44 |
| [ Πίνακες ] Διόρθωση εγγραφών σε συγκεκριμένο πεδίο | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-05-12 20:58 |
Η ώρα είναι 06:44.

Θεματικός Τρόπος