Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Δημιουργία Πίνακα Με Συγκεκριμένο Αριθμό Εγγραφών

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 09-07-10, 16:22
Όνομα: Μυστήριος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Γουάου, το θέμα έχει πάρει φωτιά!

Φίλε schizo χαίρομαι που επανήλθες με εξηγήσεις και νέα αντιμετώπιση και μου άρεσε πολύ και το εφέ που πρόσθεσες! (η μπάρα).

Θέλω να μου πείτε για τις διπλοεγγραφές τι είδους ήταν γιατί ένα ερώτημα που έτρεξα δεν βρήκε. Επίσης μέσα στον κατάλογο υπάρχουν παραλλαγές του ίδιου ονόματος επίτηδες (γιάννης, γιαννακός π.χ). Στα ορθογραφικά πάσο.

Να ξέρετε επίσης ότι έχω και άλλους πίνακες με πολλά στοιχεία οπότε ετοιμαστείτε!
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] πως βρίσκουμε από συγκεκριμένο πίνακα αριθμό ή γράμμα που απουσιάζει geronik Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 01-12-14 20:36
[ Ασφάλεια] Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 31-12-12 13:06
[Γενικά] Εμφάνιση δεδομένων των στηλών που περιέχουν συγκεκριμένο αριθμό στην τελευταία γραμμή Lefteris Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 20 23-10-12 18:44
[ Πίνακες ] Διόρθωση εγγραφών σε συγκεκριμένο πεδίο marpapa Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 15-05-12 20:58

Η ώρα είναι 15:14.