| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους όσους έχουν μείνει πίσω και παιδεύονται (ευχάριστα) με την access. Στο παράδειγμα που επισυνάπτω έχω ένα πίνακα με e-mail που συνδέονται με πρόσωπα καθώς ένα πρόσωπο μπορεί να έχει πολλούς λογαριασμούς e-mail. Θέλω ένας από αυτούς όμως (για κάθε πρόσωπο) να ορίζεται ως κύριος (με πεδίο yes/no). Μέχρι εδώ όλα καλά. Θέλω όμως ο κύριος να είναι και μοναδικός για κάθε πρόσωπο οπότε ανακύπτει το θέμα πως να συμπεριφερθεί το yes/no σαν option group. Έχεις κανείς καμιά ιδέα; Μπορεί να λυθεί χωρίς να γραφεί κώδικας; |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] επεκταση συναρτησεις σε αλλα κελια | achkap | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-05-14 16:11 |
| [Συναρτήσεις] Διάσπαση κειμένου σε αλλα κελιά | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-04-13 18:52 |
| [Συναρτήσεις] Διάσπαση περιεχομένου κελιού σε άλλα. | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 27-06-11 15:56 |
| [Γενικά] Δυναμική αλλά όχι υποχρεωτική επικύρωση. | gr8styl | Excel - Tips & Tricks | 0 | 11-12-10 00:56 |
| [ Εκθέσεις ] Άλλα έχω στην προεπισκόπιση και άλλα στην εκτύπωση!!! | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 19-07-10 00:29 |
Η ώρα είναι 07:53.

Θεματικός Τρόπος