| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σε ολο το forum Ειμαι νεος και χρειάζομαι την πολύτιμη βοηθεια σας. Σας στελνω και ενα συνημμένο για να έχετε ενα παραδειγμα Αυτο που θέλω ειναι να ανοιγω εναν πελατη και οταν παω στην απυ (αποδ.παρο.υπηρ) να μου ερχεται το ονομα που εχω στην καρτελα του πελατη και το ιδιο να συμβαίνει οταν παω στην αλπ (αποδ.λιαν.πωλησης) Ελπίζω να έγινα κατανοητός Δεν ξέρω τις δυνατότητες της access ελπίζω να είναι εφικτό αυτο που ζηταω. Ευχαριστω εκ των προτερων Φιλικα Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Υποφόρμες ] Άμεση ενημέρωση πεδίου συνόλου | athineos1812 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-07-14 16:50 |
| Πρόβλημα με access - ενημέρωση πινάκων | tolkap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 17-01-14 15:42 |
| [VBA] Ενημέρωση δεδομένων από Excel σε Access | julie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-12-13 21:07 |
| [ Φόρμες ] Άνοιγμα φόρμας και άμεση μετάβαση σε συγκεκριμένη εγγραφή. | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 07-03-12 19:31 |
| Ενημέρωση Access από Excel | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-05-11 21:42 |
Η ώρα είναι 18:56.

Θεματικός Τρόπος