| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην παρέα Ανθή πιστεύω ότι, καθώς περιστρέφεις τη ροδέλα, αλλάζει η τρέχουσα εγγραφή. Αυτό θα μπορούσες να το εξακριβώσεις, αν σε προβολή σχεδίασης και στο φύλλο ιδιοτήτων έκανες τη ρύθμιση: Μορφή > Κουμπιά μετακίνησης > Ναι, για να βλέπεις την τρέχουσα εγγραφή. Νομίζω ότι το πρόβλημα θα λυθεί αν (σε προβολή σχεδίασης) κάνεις τη ρύθμιση: Άλλα > κυκλική εναλλαγή > Τρέχουσα εγγραφή. Φιλικά/Γιώργος |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Ανθή, Πιστεύω και συμφωνώ με το Γιώργο ότι καθώς περιστρέφεις τη ροδέλα, αλλάζει η τρέχουσα εγγραφή, κάτι που δεν θέλεις να συμβαίνει όταν έχεις ανοίξει τη νέα φόρμα. Μ αυτό το σκεπτικό σου πρότεινα να ανοίξεις τη νέα φόρμα ως διάλογο που μάλλον δεν το έκανες κανονικά. Γιατί αν το έκανες, σε καμία περίπτωση δεν θα είχες τη δυνατότητα να επιστρέψεις στην αρχική σου φόρμα και να κάνεις οτιδήποτε αφού η εστίαση θα διατηρείτο στη νέα φόρμα/διάλογο. Απ ότι παρατηρώ στις εικόνες σου, στον κώδικα που ανοίγει τη νέα φόρμα δεν υπάρχει το έκτο όρισμα (WindowMode) που θα έπρεπε να περιέχει τη σταθερά "acDialog" όπως είχα περιγράψει. Υπάρχει κάτι που δεν κατανόησα στην ερώτηση σου; Δες ένα παραδειγματάκι στο συνημμένο παρακάτω. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 28-07-10 στις 11:20. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Καλό μεσημέρι!!!! Ανθή. |
|
| ||||
| ||||
|
Ανθή, το φόρουμ αυτό υπάρχει για να βοηθά τα μέλη του να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους! Λέγοντας μέλη, εννοώ εσένα το Γιώργο, εμένα και γενικά τον καθέναν από μας που συμμετέχει στις συζητήσεις. Αν δεν μπορέσεις να προχωρήσεις, επισύναψε το αρχείο σου με λίγες παραδειγματικές εγγραφές και με μια μικρή περιγραφή στα σημεία που αντιμετωπίζεις πρόβλημα για να μπορούσαμε να σου δώσουμε μια πιο εύστοχη απάντηση. Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Τάσο να 'σαι καλά! Μου δίνεις κουράγιο να το παλέψω! Αυτό που πρότεινες θα κάνω, θα σας στείλω ένα δείγμα της βάσης και να δουλέψουμε επί της εφαρμογής. Επείδη το αρχείο μου έχει φτάσει 32ΜΒ πρέπει να το 'καθαρίσω' λίγο και θα σας στείλω δείγμα. Αλήθεια, πως μπορούμε να μειώσουμε το μέγεθος μιας βάσης? Να ενημερώσω ότι δεν έχω μέσα εικόνες, διαγράμματα κλπ... Ευχαριστώ και πάλι! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
![]() Πάντως ευχαριστώ πολύ που ασχολήστε με το πρόβλημα μου, το εκτιμώ ιδιαίτερα. Φιλικά, Ανθή. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γράφημα] Διαγράμματα | macgregor | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 06-01-17 13:15 |
| [ Φόρμες ] Αναζήτηση σε φόρμες που επιστρέφει φόρμες | theo93 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 12-08-14 09:54 |
| φόρμες - υποφόρμες | tolkap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-01-14 18:17 |
| [ Υποφόρμες ] Υποφόρμες, συγχρονισμός | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-09-13 20:05 |
| [Συναρτήσεις] Παραδειγμα με τη vlookup | chris1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-12-10 05:30 |
Η ώρα είναι 20:23.

Υβριδικός τρόπος