Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-07-10, 11:07
agi37 Ο χρήστης agi37 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΑΝΘΗ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Φόρμες, υποφόρμες, παράδειγμα με διαγράμματα

Καταρχήν καλημέρα!

Είμαι καινούρια στο forum και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει έκπληκτη από το έργο σας. Μπράβο παιδιά, ευτυχώς που υπάρχετε και σεις!!!

Εδώ και κάτι μέρες παλεύω με μια βάση σε Access 2003 όπου καταχώρησα κάποια διαχρονικά δεδομένα μιας υπηρεσίας. Στόχος σε πρώτη φάση είναι η ανάκτηση αυτών και η απεικόνιση τους σε reports και διαγράμματα.

Θα ήθελα να ρωτήσω τα ακόλουθα:

α) Οι φόρμες που έχω κάνει αποτελούνται από υποφόρμες και ανακτώ πληροφορίες επιλέγοντας με λίστα τιμών=έτος (από Ερώτημα/Πίνακα). Όλα ΟΚ. Όταν όμως ανοίγω μια άλλη φόρμα (η οποία είναι κουμπί πάνω στην κεντρική φόρμα) για να δω πιο αναλυτικά επιπλέον κάποια δεδομένα επιστρέφοντας στην κεντρική φόρμα και αρχίζοντας το παίξιμο της ροδέλας του ποντικιού τότε αλλάζουν όλες οι τιμές στις υποφόρμες που υπάρχουν χωρίς όμως να ενημερώνεται η λίστα τιμών. Καταλαβαίνεται ότι αυτό δίνει λάθος πληροφορία. Αν ξαναεπιλέξω μια τιμή από τη λίστα λειτουργούν όλα κανονικά. Τί ρύθμιση πρέπει να κάνω στη φόρμα?

β)Θέλω να μου στείλετε κανά παράδειγμα με διαγράμματα, πως από έναν πίνακα ή ερώτημα μπορώ να πλοτάρω κάποια πεδία?

γ)Την τρίτη ερώτηση θα την κάνω αργότερα γιατί πιστεύω ότι είδη σας έχω κουράσει με την μακρηγορία μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Φιλικά,
agi37
Απάντηση με παράθεση