| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα την βοήθειάς σας σε κάτι που θέλω να κάνω. Έχω φτιάξει μια βάση δεδομένων για το σχολείο μου και θέλω να κάνω το εξής. Θέλω μέσω μιας λίστας που έχω βάλει σε μια φόρμα να επιλέγω κάποιους μαθητές και κατόπιν πατώντας ένα κουμπί οι επιλεγμένες εγγραφές να τις κάνω εξαγωγή σε μορφή PDF σε ένα φάκελο στον υπολογιστή, αλλά κάθε εγγραφή να βγαίνει σε διαφορετικό αρχείο PDF και όχι σε ένα αρχείο η μια μετά την άλλη. Εχω καταφέρει να κάνω αυτή τη διαδικασία αλλά μόνο για μία εγγραφή κάθε φορά . Ανεβάζω ένα δείγμα της βάσης για πειραματισμό. Ευχαριστώ πολύ. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, Επειδή δε γνωρίζω αν έχεις κι άλλα πράγματα που θέλεις να αναπτύξεις στο έργο σου στην Access, το παρόν ζητούμενό σου θεωρώ πως μπορεί σχετικά εύκολα να πραγματοποιηθεί και σε Excel. Θα μπορούσα να κάνω μια δοκιμή αν χρειάζεσαι και να ανεβάσω ένα παράδειγμα σε Excel.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χρήστο και ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά επειδή το θέμα έχει και άλλες προεκτάσεις θα προτιμούσα να το κάνω σε access. Δεν ξέρω αν μπορείς να με βοηθήσεις με αυτό. Πάντως ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Τελικά βρήκα λύση. Ανεβάζω την βάση μήπως τι χρειαστεί κάποιος. Ευχαριστώ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| εκτύπωση εγγραφών σε διαφορετικά pdf | johnchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-04-21 22:52 |
| [Γενικά] Σύνδεση φύλλων εργασίας σε διαφορετικά αρχεία | dim32 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-08-13 16:41 |
| [Συναρτήσεις] Πρόσθεση κελιών απο διαφορετικά αρχεία exel | petberoia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-04-12 09:36 |
| Αυτοματοποιημένη Εξαγωγή Έκθεσης σε PDF | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-02-12 11:11 |
| Εξαγωγή Έκθεσης σε pdf | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-02-12 14:58 |
Η ώρα είναι 16:55.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο