Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα ! Χριστός Αν΄στη και Χρόνια Πολλά!! Προσπαθω να κανω ένα ερωτημα και δεν μου βγαζει τιμές. Εχω μπλοκάρει και επειδή εχω καιρό να ασχοληθω δεν θυμαμαι και πολλά .Μπορεί κάποιος φίλος να μου λύσει το πρόβλημα στη βαση που σα παραθέτω. Βασικα΄θέλω να βγαζει τιμές το ερώτξμα και να κάνω λενα γραφημα που να υπολογίζει την απόδοση σε σχέση με την ταχύτητα Ευχαριστώ εκτων προτέρων Αλέξανδρος |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας! Έκανα κάποιες διορθλωσεις βγαζω κάποια αποτελέσματα αλλά δεν μπορω να κάνω γραφημα με το νέο πεδίο Βέλτιστη_Απόδοση. Ανεβάζω την βάση δεδομένων Ευχαριστώ Αλεχ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Πρόβλημα σε ερώτημα | blxnikos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-01-23 13:11 |
[ Ερωτήματα ] πρόβλημα σε ερώτημα | blxnikos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-01-20 15:08 |
Πρόβλημα με ερώτημα | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-03-16 18:19 |
Πρόβλημα σε ερώτημα! | naxos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-10-12 13:27 |
[ Ερωτήματα ] Πρόβλημα σε ερώτημα | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-05-11 20:03 |
Η ώρα είναι 18:59.