| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα σας,απο οτι θα καταλαβετε ειμαι εντελως ασχετος,προσπαθω να φτιαξω μια βαση δεδομενων για να καταχωρησω τα βιβλια μου τα οποια ειναι αρκετα. Εχω φτιαξει εναν πινακα τις φορμες,αλλα εχω κολλησει σε ενα ερωτημα. εχω φτιαξει ενα ερωτημα και μια φορμα και θελω οτι βαλω στο κουτακι της φορμας να πηγαινει το ερωτημα και να εμφανιζει τα αποτελεσματα. καποιες φορες δουλευει αλλα μπορει να κανω μια καταχωρηση και να μην την εμφανιζει καθολου. στο ερωτημα εχω βαλει την εξης εντολη στα κριτηρια like "*" & [φορμες]![ονομα της φορμας μου]![ονομα του πεδιου] &"*" βαζοντας αυτο το κριτηριο καποιες φορες δουλευει αλλα καποιες οχι. ειναι σωστο αυτο που γραφω ? μπορω να το κανω με καποιο αλλο τροπο ? σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το τοσο μεγαλο ερωτημα,αλλα εχω τρελαθει που μι δουλευει μια οχι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη naxos : 11-10-12 στις 08:05. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με ερώτημα | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-03-16 18:19 |
| [ Ερωτήματα ] Πρόβλημα σε ερώτημα με σχετιζόμενους πίνακες | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-05-14 12:33 |
| Πρόβλημα σε ερώτημα προσάρτησης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-10-12 14:48 |
| Προβλημα με ερώτημα προσάρτησης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-09-11 10:50 |
| [ Ερωτήματα ] Πρόβλημα σε ερώτημα | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-05-11 20:03 |
Η ώρα είναι 10:49.

Θεματικός Τρόπος