Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας. Θέλω τη βοήθειά σας για ένα θέμα που αφορά ένα πεδίο που πρέπει να αθροίζει λεπτά της ώρας. Στο παράδειγμα που ανεβάζω υπάρχει μία έκθεση που έχει, μεταξύ άλλων, δύο πεδία που υπολογίζουν το ένα την διάρκεια των αγωνισμάτων ("Διάρκεια κάθε αγωνίσματος σε λεπτά") και το άλλο τη συνολική διάρκεια των αγώνων ("Συνολική διάρκεια σε λεπτά"). Τις τιμές του πρώτου πεδίου τις παίρνω από το ερώτημα, ενώ στο δεύτερο είναι οι ίδιες τιμές αλλά στο πεδίο έχω ορίσει στην ιδιότητα "Τρέχον άθροισμα" την επιλογή "Για την ομάδα" και μου προσθέτει τη μια τιμή με την άλλη και ούτω καθ' εξής. Αυτό που θέλω είναι η συνολική διάρκεια να υπολογίζεται στο ερώτημα και όχι στην έκθεση. Ευχαριστώ πολύ! |
| |||
| |||
![]()
Ζητώ συγνώμη που άνοιξα νέο θέμα ενώ η λύση υπήρχε στο https://www.ms-office.gr/forum/acces...gariasmoy.html Αλλά, παρ' όλο που έψαξα και τώρα και παλαιότερα, τη βρήκα τυχαία μόλις τώρα. Καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελευταια ημερομηνία κάθε τρέχον έτους | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-02-23 16:31 |
[VBA] Αποθήκευση βιβλίου με το τρέχον όνομα φύλλου και φίλτρο | ΧρύσαΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-05-14 06:48 |
[ Φόρμες ] Αλλαγή Περιεχομένων ενός Πλαισίου Λίστας με Ομάδα Επιλογής | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-11-11 15:38 |
Τρέχον άθροισμα σε φόρμα | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-12-10 09:06 |
Recordset με βάση το τρέχον φίλτρο | cghera | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-11-10 21:42 |
Η ώρα είναι 16:58.