Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας και καλό καλοκαίρι Πρόσφατα διαπίστωσα ότι η δήλωση queryDef δεν υπάρχει(;), δεν υποστηρίζεται(;), άλλαξε(;) δεν ξέρω. Ο παρακάτω κώδικας ήταν ένα πολύ χρήσιμο και βολικό εργαλείο για την παραμετροποίηση των ερωτημάτων. Τον έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν σε παλαιώτερες εκδόσεις του office Κώδικας: Private Sub qExecut() Dim qdf As QueryDef, strSQL As String, psCritiria1 As String, psCritiria2 As String DoCmd.Close acQuery, "qFIND" Set qdf = CurrentDb.QueryDefs("qFIND") strSQL = qdf.SQL . . . Έχετε υπ' όψιν σας πώς λύνεται αυτό το πρόβλημα; Ή τέλος πάντων πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στον SQL κώδικα μέσω VBA; Ευχαριστώ πολύ |
| ||||
| ||||
![]()
Γεια χαρά σε όλους! Βάγγο στο παράθυρο του VBE κάνε κλικ στο μενού "Debug" και εκτέλεσε την εντολή "Compile VBAProject". Κανονικά δεν θα πρέπει να σου βγάλει κάποιο σφάλμα εκτός και αν υπάρχουν συντακτικά λάθη στον κώδικα ή προβληματικές αναφορές στο έργο VBA. Για να διορθώσεις τις αναφορές του έργου VBA στο αρχείο σου κάνε κλικ στο μενού "Tools", εκτέλεσε την εντολή "References..." και φρόντισε να αντικαταστήσεις τυχόν αναφορές από τη λίστα που περιέχουν τη λέξη "MISSING". Δοκίμασε αυτά και πες μας τι έκανες. Καλή συνέχεια Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
φίλε Τάσο ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβουλή σου! Λύθηκε το πρόβλημα Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Έκθεση για Υπεύθυνη Δήλωση | arnestis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-08-14 13:00 |
[ Φόρμες ] Σχετικά με την βάση Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 σε Αccess | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-01-13 13:17 |
Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 σε Αccess | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 1 | 16-09-12 11:31 |
[ Εκθέσεις ] Υπεύθυνη Δήλωση | sovokai | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-08-12 19:28 |
Η ώρα είναι 07:11.