| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας και καλό καλοκαίρι Πρόσφατα διαπίστωσα ότι η δήλωση queryDef δεν υπάρχει(;), δεν υποστηρίζεται(;), άλλαξε(;) δεν ξέρω. Ο παρακάτω κώδικας ήταν ένα πολύ χρήσιμο και βολικό εργαλείο για την παραμετροποίηση των ερωτημάτων. Τον έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν σε παλαιώτερες εκδόσεις του office Κώδικας: Private Sub qExecut()
Dim qdf As QueryDef, strSQL As String, psCritiria1 As String, psCritiria2 As String
DoCmd.Close acQuery, "qFIND"
Set qdf = CurrentDb.QueryDefs("qFIND")
strSQL = qdf.SQL
.
.
.
Έχετε υπ' όψιν σας πώς λύνεται αυτό το πρόβλημα; Ή τέλος πάντων πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στον SQL κώδικα μέσω VBA; Ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] Έκθεση για Υπεύθυνη Δήλωση | arnestis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-08-14 13:00 |
| [ Φόρμες ] Σχετικά με την βάση Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 σε Αccess | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-01-13 13:17 |
| Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 σε Αccess | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 1 | 16-09-12 11:31 |
| [ Εκθέσεις ] Υπεύθυνη Δήλωση | sovokai | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-08-12 19:28 |
Η ώρα είναι 21:36.

Θεματικός Τρόπος