| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα εχω ένα αρχείο excel από τη δουλειά μου που αφορά υπερωρίες. Επειδή είναι λίγο περίπλοκο, εχει combo box και κάτι τύπους, είναι και κλειδωμένο για να να μην αλλάζουμε τα στοιχεία. Το συγκεκριμένο που ανεβάζω το έχω ξεκλειδώσει. Προσπαθώ να το κάνω import στη βάση αλλά εχει προβλήματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τη φόρμα ώστε να γίνει ευκολία το import. Δοκίμασε με κενα strings αλλά τζίφος. Με ενδιαφέρει γιατί μου στέλνουν τα αρχεία μαζικά από διάφορα παραρτήματα, και αναγκαστικά πρέπει να τα μεταφέρω σε ξεχωριστό κενό αρχείο όλα τα δεδομένα μαζί. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Η access δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, τουλάχιστον αποδοτικά. Αν καταλαβαίνω σωστά την λογική του excel θα πρέπει να δημιουργηθούν δύο διαφορετικά βασικά table. Στο ένα θα είναι οι υπάλληλοι και σε ένα δεύτερο θα είναι οι καταχωρήσεις στις ημερομηνίες που θέλεις. Βοηθητικά θα λειτουργούν table με τις θέσεις εργασίας αλλά και τις αιτιολογήσεις. Το excel όπως είναι δεν μπορεί να εισαχθεί. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Κώστα, εχεις δίκιο ναι ως έχει δεν γίνεται. Δοκίμασα πχ να διαγράψω τις στήλες που δεν με ενδιαφέρουν, αλλά τίποτα Το excel το έδωσε εταιρεία για να τα αποθηκεύουν με import στη δικιά τους database. Και φαντάστικα οτι γίνετε. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα γίνεται να μπαίνουν και όλα τα excel ενός φακέλου σε έναν πίνακα της accsess αλλά θέλει πολύ δουλειά (κώδικα) κάθε excel ;έχει 2 φύλλα και με τιι ονόματα? το password είναι ίδιο για όλα τα excel ? ημέρα και ΑΦΜ είναι μοναδικά? |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα για δοκίμασε ένα ένα τα αρχεία ξεκλείδωτα όμως εισάγονται στον πίνακα t_main_data Φιλικά Δημήτρης |
|
| |||
| |||
| σχεδόν ολοκληρωμένο
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εισαγωγή αρχείου | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-06-20 09:30 |
| Δημηουργία αρχείου xsl ή xsl για εισαγωγή xml σε Access | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-11-17 19:24 |
| Scanner και εισαγωγή του αρχείου στο database | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-10-16 15:24 |
| Εισαγωγή περιεχομένου αρχείου txt | sarafis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-10-11 13:19 |
| [Γενικά] Μορφοποιήσεις αρχείου Excel και Αναζήτηση | kormos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-02-11 11:34 |
Η ώρα είναι 20:08.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο