| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα εχω ένα αρχείο excel από τη δουλειά μου που αφορά υπερωρίες. Επειδή είναι λίγο περίπλοκο, εχει combo box και κάτι τύπους, είναι και κλειδωμένο για να να μην αλλάζουμε τα στοιχεία. Το συγκεκριμένο που ανεβάζω το έχω ξεκλειδώσει. Προσπαθώ να το κάνω import στη βάση αλλά εχει προβλήματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τη φόρμα ώστε να γίνει ευκολία το import. Δοκίμασε με κενα strings αλλά τζίφος. Με ενδιαφέρει γιατί μου στέλνουν τα αρχεία μαζικά από διάφορα παραρτήματα, και αναγκαστικά πρέπει να τα μεταφέρω σε ξεχωριστό κενό αρχείο όλα τα δεδομένα μαζί. Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εισαγωγή αρχείου | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-06-20 09:30 |
| Δημηουργία αρχείου xsl ή xsl για εισαγωγή xml σε Access | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-11-17 19:24 |
| Scanner και εισαγωγή του αρχείου στο database | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-10-16 15:24 |
| Εισαγωγή περιεχομένου αρχείου txt | sarafis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-10-11 13:19 |
| [Γενικά] Μορφοποιήσεις αρχείου Excel και Αναζήτηση | kormos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-02-11 11:34 |
Η ώρα είναι 21:49.

Θεματικός Τρόπος