| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Έχω μία φόρμα στην οποία περνάω παραγγελίες. Αρχικά επιλέγω πελάτη και σε μία υποφόρμα προϊόντα. Στον πίνακα που αποθηκεύω την παραγγελία υπάρχει με μορφή Autonumber ο αριθμός παραγγελίας. Το πρόβλημά που έχω είναι πως ο νέος αριθμός παραγγελίας ενημερώνεται μόνο αφού καταχωρηθεί ο πελάτης ή κάποια άλλη πληροφορία στην κύρια φόρμα. Αν προστεθούν εγγραφές στην subform και μετά επιλεγεί ο πελάτης στην κύρια φόρμα οι εγγραφές στην subform εξαφανίζονται γιατί έχουν καταχωρηθεί με κενό αριθμό παραγγελίας στον πίνακά μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος με το που ανοίγει η φόρμα μου να κάνω force την αποθήκευση της εγγραφής χωρίς να έχει γίνει κάποια αλλαγή ώστε να καταχωρείται το autonumber; δοκίμασα να το κάνω μπακαλίστικα δίνοντας ένα default αριθμό πελάτη πασπαρτού ή να σώζω όταν γίνεται focus η subform αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αποθηκευση Απεικόνισης σε πεδιο φορμας | concar | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-11-16 10:02 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη ενημέρωση πεδίων φόρμας | ypanagis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 25-06-12 13:50 |
| Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-04-12 18:18 |
| [ Active X Controls ] Επιλογή ημερομηνίας από Active X και αυτόματη ενημέρωση φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 31-12-10 16:06 |
| Αποθήκευση εγγραφής - μεταβολών φόρμας | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 13-03-09 23:00 |
Η ώρα είναι 17:48.

Θεματικός Τρόπος