| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους και όλες!!!!!! Ευχαριστώ πολύ γιατί έως τώρα έχω μάθει παρα πολλά σχετικά με την βάση δεδομένων access και γενικότερα!!! Προσπαθώ να φτιάξω ένα μηχανισμό στο να αποδίδει το φπα σε κάθε προϊόν έχοντας επιλέξει το καθεστώς φπα από κάποια καταχωρημένα δεδομένα σε ένα πινακα! Έχοντας ορίσει σε ένα πινακα αποθήκη κάθε προϊόν το καθεστώς και το φπα !!! Έτσι λοιπόν καταχωρώντας τα προϊόντα από μια forma θα χρειαστώ ένα μηχανισμό να το πω έτσι ούτος ώστε έχοντας επιλεγμένο καθεστώς να αποδίδει το ανάλογο φπα. Με κάποιο τρόπο να το επιλεγει από τον πινακα αποθήκη και να το αποδίδει στο μωβ χρωματισμένο πεδίο Xfpa. Θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε για να μπορέσω να φτιάξω αυτό που θέλω για μια προσωπική μου εργασία ! Φυσικά θα προτιμούσα σε ζωντανό παράδειγμα μιας βάσης. Ευχάριστο πολύ!!! ![]() ![]() ![]() Η βάση https://gofile.io/d/tqciDu |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Απόδοση ημερομηνίας | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 06-05-19 13:44 |
| [ Φόρμες ] επιλογή σε αναδυόμενο πεδίο και τοποθέτηση σε πεδίο υποφορμας | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-04-18 11:02 |
| [Excel07] Απόδοση τιμής με δυο κριτήρια. | vasilis999 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-10-14 23:18 |
| Ανακάτεμα σε αυτόματη απόδοση αριθμών | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-11-11 17:42 |
| Απόδοση τιμής Υπολογιζόμενου Πεδίου σε πεδίο πίνακα. | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-10-11 10:32 |
Η ώρα είναι 07:24.

Θεματικός Τρόπος