Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Ανακάτεμα σε αυτόματη απόδοση αριθμών

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 31-10-11, 13:06
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Ανακάτεμα σε αυτόματη απόδοση αριθμών

Γεια σας και πάλι. Ίσως να γίνομαι πολύ φορτικός, αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη που λένε. Προσάρμοσα όλα όσα μου φτιάξατε, αυτόματη απόδοση αύξοντα αριθμού κ.λ.π., στη φόρμα μου, αλλά μου δημιουργήθηκε μια ακόμη σκέψη για μια ακόμη ευκολία. Μήπως γίνεται μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών να γίνεται ένα ανακάτεμα των αριθμών της αυτόματης απόδοσης; Κάτι σαν μια μορφή κλήρωσης; Εδώ να σημειώσω ότι με μια μακροεντολή και ένα κώδικα κάνω ένα μοίρασμα πληρωμάτων σε διαδρομές -μέχρι έξι- και σε σειρές -Α,Β,Γ,κ.λ.π- Δηλαδή αν έχω 15 συμμετοχές αυτές χωρίζονται σε ΣΕΙΡΑ "Α" 6 πληρώματα, ΣΕΙΡΑ "Β" 6 πληρώματα και ΣΕΙΡΑ "Γ" 3 πληρώματα, οι οποίες ορίζονται από τη σειρά εγγραφής. Επειδή πιθανόν να μην είμαι κατανοητός ανεβάζω και τη φόρμα. Και κάτι ακόμα. Πως μπορώ να βάλω σε ένα πίνακα τις τιμές από τα πεδία του πίνακα "Πίνακας1", "Νο1", "ΑΡ ΔΕΛΤΙΟΥ1", "Νο2" και "ΑΡ ΔΕΛΤΙΟΥ2" χωρίς διπλοεγγραφές, ώστε να έχω καταγεγραμμένους όλους τους αθλητές για μελλοντικούς αγώνες;
Ξέρω ότι ζητάω πολλά και επειδή δεν είναι πολύ σημαντικό, τουλάχιστον το πρώτο, αν είναι δύσκολο μην ασχοληθείτε καθόλου. Ευχαριστώ πολύ για τη συνολική βοήθεια που έχω βρει από το φόρουμ.
Με εκτίμηση Γιώργος.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb ΑΓΩΝΕΣ ΝΟΓ3.mdb (708,0 KB, 14 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Αυτόματη εύρεση ή απόδοση νέου ID gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 15-08-14 09:06
[VBA] Αυτόματη καταχώρηση τυχαίων αριθμών σε μια στήλη Tasos Excel - Tips & Tricks 0 22-01-13 09:00
[Συναρτήσεις] Αυτόματη εισαγωγή αριθμών βάσει παραμέτρων panas844 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 16-02-12 14:52
[ Φόρμες ] Αυτόματη απόδοση αύξοντα αριθμού gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 27-10-11 12:45
[ Ερωτήματα ] Αυτόματη απόδοση τιμής προιόντος σε φόρμα AKIS1986 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 27-03-11 19:25

Η ώρα είναι 09:45.