| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους Στη φόρμα υπάρχουν δύο κουμπιά εντολής Εκτελώντας την εντολή ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ αφού επιλέξω τις εγγραφές που θέλω στο "ΤσεκΥπολογισμού" Να μου δίνει στο πλαίσιο κειμένου το άθροισμα των εγγραφών που έχω επιλέξει Εκτελώντας την εντολή ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ αφού έχω επιλέξει τις εγγραφές που θέλω στο "ΤσεκΥπολογισμού" και μου έχει δώσει στο πλαίσιο κειμένου το άθροισμα των εγγραφών 1. Να ενημερώνεται στον πίνακα στο πεδίο "Καταθεση" το άθροισμα αυτών των εγγραφών 2. Να διαγράφει από τη φόρμα τις εγγραφές που έχουν επιλεγεί |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Υποφόρμες ] Επιλογή συγκεκριμένων εγγραφών και ενημέρωση αυτών | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-07-19 17:32 |
| [Συναρτήσεις] Υπολογισμος συνολο Συγκεκριμενων Ημερων που αντιστοιχει ανα βαρδια | como | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 08-03-18 13:05 |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα συγκεκριμένων εγγραφών σε φόρμα | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-12-15 16:47 |
| Αποκλεισμός συγκεκριμένων εγραφών απο πίνακα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-07-14 08:26 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση Συγκεκριμένων Εγγραφών στην Φόρμα. | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 32 | 27-10-10 20:47 |
Η ώρα είναι 05:38.

Θεματικός Τρόπος