| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας Εχω ενα αρχειο προγραμμα βαρδιων όπως το στελνουμε στο ΣΕΠΕ ηλεκτρονικα Χρειαζομαι μια και το εχω να μπορω να υπολογιζω ποσες συνολικες συγκεκριμενες Βαρδιες εχω ανα Ημερα της εβδομαδος. Δηλαδη Α(Απογευμα)=Κ να μετραει ποσες Κυριακες ειναι ισο με Α Β(Βραδυ)=Κ να μετραει ποσες Κυριακές ειναι ισο με Β Υπάρχει καποια συναρτηση με την Countif Υπολογιζω οπως θα δειτε Συνολικα ποσες Βαρδιες εχει και παρακατω θελω να εχω την αναλυση με καποια συναρτηση Σας ευχαριστω για την δυνατοτητα να συμμετεχω σε αυτη την κοινοτητα Με εκτιμηση Κωνσταντινος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Κώστα, δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερών μήνα 30 ημερών | Σπύρος -psp | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 16-04-16 19:12 |
| [ Συναρτήσεις ] Υπολογισμός ημερών μιας περιόδου ανά μήνα | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-08-13 15:43 |
| Υπολογισμός ημερών άδειας | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-01-12 18:14 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση συγκεκριμένων ημερών | arissam | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-06-11 14:05 |
| Υπολογισμός Ημερών πλήν Σ/Κ | Ghost_carp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-10-09 18:36 |
Η ώρα είναι 02:01.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο