| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας, Προσπαθώ να δημιουργήσω μια ιδιόμορφη διαδικασία αυτόματης ενημέρωσης μιας βάσης και χρειάζομαι το εξής: Σε μια φόρμα έχω μια λίστα με τα ερωτήματα που περιλαμβάνει η βάση μου. Επιλέγω το ερώτημα που θέλω και ακολούθως μέσω μιας εντολής θα ήθελα να τρέχει το επιλεγμένο ερώτημα. Ουσιαστικά προσπαθώ να δημιουργήσω μια δυναμική λειτουργία έτσι ώστε να αποφύγω την δημιουργία πολλών εντολών στον κώδικα για κάθε ερώτημα που έχει η βάση. Το δεύτερο θέμα που χρειάζομαι είναι εφόσον τρέξει το ερώτημα (συνήθως προσάρτησης δεδομένων) να μπορώ με κάποιο τρόπο (δυναμικά) και να έχω τουλάχιστον κάποια πεδία του πίνακα που ενημερώθηκε στην φόρμα απλά για επιβεβαίωση. Το δύσκολο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι θα ήθελα και πάλι μια δυναμική λειτουργία προβολής δεδομένων σε ένα Listbox έτσι ώστε να μην παραστεί αναγκαίο να ανοίγει κάθε πίνακας ξεχωριστά για την επιβεβαίωση των δεδομένων Ανεβάζω ενα δείγμα του ζητούμενου και κάθε πρόθεση βοήθειας είναι ευπρόσδεκτη |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εκτέλεση Ερωτήματος από μακροεντολή | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-06-16 14:57 |
| Εκτέλεση ερωτήματος κάθε 1η του μήνα | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-05-15 12:50 |
| Έλεγχος αν η εκτέλεση ερωτήματος επιστρέφει κάτι. | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-02-14 07:37 |
| [ Ερωτήματα ] Εκτέλεση ερωτήματος από μακροεντολή? | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 27-09-10 09:14 |
Η ώρα είναι 04:16.

Θεματικός Τρόπος