| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, Χρειάζομαι την βοήθεια από τα μέλη του φόρουμ στο παρακάτω πρόβλημα. Στην βάση που επισυνάπτω θέλω να παρακολουθώ την πορεία των παραγγελιών και τα υπόλοιπα τους και γίνομαι πιο σαφής. Μία παραγγελία ενός είδους υλικού μπορεί να παραδοθεί και τμηματικά σε δύο δόσεις για να κλείσει η παραγγελία και λειτουργεί αυτό με το ερώτημα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ. Τώρα μόλις καταχωρήσω στην φόρμα my_form και δεύτερη παραγγελία με το ίδιο υλικό αμέσως μου εμφανίζει την ποσότητα της νέας παραγγελίας και χωρίς να έχω κάνει παραλαβή αυτής εμφανίζεται στην στήλη Παραλαβές η ποσότητα από την προηγούμενη παραγγελία με αποτέλεσμα το υπόλοιπο να είναι ψευδές. Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρω λύση, ίσως και να είναι και λάθος το σκεπτικό του ερωτήματος από το οποίο προσπαθώ να πάρω το σωστό αποτέλεσμα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τίμος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Καταχώρηση παραγγελίας από σταθερή φόρμα παραγγελιών. | ssalonidis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-01-19 08:30 |
| [Συναρτήσεις] υπόλοιπα αποθήκης προϊόντων-ανταλλακτικών | ThodorisKak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-01-17 12:34 |
| [ Ερωτήματα ] Προοδευτικά υπόλοιπα ανά Πελάτη | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 30 | 11-02-15 09:39 |
| [ Φόρμες ] προοδευτικά υπόλοιπα σε καρτέλα | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-08-14 07:21 |
| Καταχώρηση Παραγγελιών - Πρότυπο | vasia_gou | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-12-11 17:21 |
Η ώρα είναι 15:58.

Θεματικός Τρόπος