| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα ! Έχω μια βάση δεδομένων στην οποία καταχωρώ τα στοιχεία των ασθενών και λοιπά στοιχεία . θέλω μόλις κάνω νέα εγγραφή και εισάγω το ΑΦΜ του ασθενούς να μου εμφανίζει μήνυμα, αφού κάνει την σχετική αναζήτηση στον πίνακα, ότι ο συγκεκριμένος ασθενής έχει προσέλθει ξανά και αν επιθυμώ να κάνει αντιγραφή τα στοιχεία του στην νέα καρτέλα . θέλω να κάνει αντιγραφή τα πεδία που αναφέρονται στο όνομα, επίθετο , ημερομηνία γέννησης και τα υπόλοιπα να τα αφήνει κενά . σας ανεβάζω και ένα δείγμα ΒΔ
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα. Δεν είναι η Access εργαλείο που θέλει να γράφεις τα ίδια δεδομένα ξανά και ξανά... Δες στο παράδειγμα που αναρτώ, ότι αυτό που ζητάς είναι αχρείαστο. Νομίζω ότι έχεις δυσκολίες και ότι θα χρειαστείς χρόνο ώστε να αποκτήσεις ευχέρεια να φτιάχνεις μικρές βάσεις δεδομένων. Σε εύχομαι καλή συνέχεια Με εκτίμηση / Νίκος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Επιλογή συγκεκριμένων στοιχείων 2 κελιών και αντιγραφή σε τρίτο | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-08-18 18:10 |
| Ευρεση εγγραφης | silixridi | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 19-07-17 08:49 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση συγκεκριμένων ημερών | arissam | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-06-11 14:05 |
| [ Φόρμες ] Αντιγραφή πεδίων σε νέα εγγραφή | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 23-06-11 17:12 |
| Συνάρτηση συγκεκριμένων χαρακτήρων μιας εγγραφής | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-03-10 17:42 |
Η ώρα είναι 09:53.

Υβριδικός τρόπος