Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Χρησιμοποιωντας το φιλτρο Like [ΔΩΣΕ ααα] & '*' στο ερωτημα μου επιστρεφει τις εγγραφες που ξεκινουν απο τη λεξη που θα βαλω, ενω θελω ολές τισ εγγραφες που περιεχουν το κριτηριο. Καμια ιδεα? |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Κώστα, χρησιμοποίησε τον τύπο: Like '*' & [ΔΩΣΕ ααα] & '*' |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστω, εισαι δυναμη.
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας, σε μια συγκεκριμένη βάση δεδομένων, στο κριτήριο Like [ΔΩΣΕ ΤΗΛ] ενώ λειτουργούσε χρόνια τώρα και με αστεράκι (π.χ. 1111*), ξαφνικά δεν λειτουργεί! Μου δίνει αποτέλεσμα μόνο όταν είναι ολόκληρο το τηλέφωνο (11111). Πηγαίνοντας στη σχεδίαση βλέπω ότι μπροστά από το Like προστέθηκε ένα Α. Το σβήνω και επανεμφανίζεται αμέσως. Αντέγραψα το ερώτημα από άλλη βάση που δουλεύει κανονικά και γίνεται το ίδιο. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει;
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο. Αν θέλεις ανέβασε ένα αρχείο να το δούμε Γρηγόρης |
| |||
| |||
![]() Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από άνοιγμα της φόρμας σε άλλον υπολογιστή και φοβάμαι μήπως είναι κάτι πιο "πονηρό". Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα σε κάποιον άλλο.
|
| |||
| |||
![]()
Όλα τα ερωτήματα που έχουν παρόμοιου τύπου κριτήρια παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα!
|
| |||
| |||
![]()
Το "περίεργο" Α μπροστά από το like το είχε και στην SQL. Το έσβησα, δεν ξαναεμφανιστηκε, αλλά από την κλασική σχεδίαση δεν σβήνει με τίποτα.
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας, τελικά το θέμα δημιουργήθηκε επειδή ήταν τσεκαρισμένη μια επιλογή σχετική με SQL όπως φαίνεται στη φωτογραφία!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αναζήτηση και εμφάνιση εγγραφής | vala | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-06-17 08:30 |
[Excel07] Εύρεση εγγραφής με βάσει δύο στήλες | Ελευθερία_ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-11-15 02:48 |
[VBA] Διαίρεση εγγραφής | dalavouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 34 | 15-08-13 21:43 |
[ Φόρμες ] Ταξινόμηση και εύρεση της εγγραφής | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-07-13 22:28 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση εγγραφής | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-01-13 10:45 |
Η ώρα είναι 18:17.