Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα, Χρεαάζομαι και πάλι την βοήθειά σας,προσπαθώ να κάνω αντιγραφή κάποιων πεδίων μιας φόρμας σε περιβάλον νέας εγγραφής αλλά για κάποιο λόγο ενώ αντιγράφει τα πεδία που θέλω με μεταφέρει στην πρώτη εγγραφή και όχι στην νέα εγγραφή,επισυνάπτω και το αρχείο ώστε αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και πάλι Φίλε Γιώργο στο τέλος του κώδικα που υπάρχει στο κουμπί Αντιγραφή γράψε το παρακάτω: DoCmd.GoToRecord , , acLast Φιλικά Δημήτρης... |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο, πρόσθεσε στο τέλος του κώδικα τη γραμμή: Me.Recordset.MoveLast Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Δημήτρη καλησπέρα, Το δοκίμασα αλλά με μεταφέρει στην τελευταία εγγραφή και όχι στην νέα εγγραφή. |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Γιώργο καλησπέρα, Το δοκίμασα και με την εντολή που μου γράφεις αλλά πάλι συμβαίνει το ίδιο,με μεταφέρει στην τελευταία εγγραφή. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο σε μεταφέρει στην εγγραφή που μόλις αντέγραψες (αυτό κατάλαβα ότι θέλεις) Αν θέλεις να σε μεταφέρει σε νέα εγγραφή τότε γράψε: DoCmd.GoToRecord , , acNewRec Φιλικά Δημήτρης... |
| |||
| |||
![]()
Δημήτρη αυτό σου εξήγησα,δεν με μεταφέρει στην εγγραφή που αντέγραψα (αυτό θέλω να γίνεται) αλλά στην τελευταία εγγραφή η οποία προυπήρχε.
|
| |||
| |||
![]()
Το έχω φανταστεί να λειτουργεί κάπως έτσι, Επιλογή εγγραφής Αντιγραφή εγγραφής Νέα εγγραφή Επικόλληση εγγραφής |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και πάλι Χρήστο στο φύλλο ιδιοτήτων της φόρμας στην καρτέλα "Δεδομένα" και στην ιδιότητα "κατάταξη κατά" σβήσε το "ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ" και γράψε "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ" Φιλικά Δημήτρης. |
| |||
| |||
![]()
Δημήτρη σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ,παίζει μια χαρά,να είσαι καλά!!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιγραφή δεδομένων από μία εγγραφή σε μία άλλη | kapetang | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 03-10-14 19:09 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή πεδίων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 17-04-13 23:52 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή μερικών πεδίων από μια ΒΔ σε άλλη ΒΔ | skapet155 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 13-02-13 16:31 |
Αντιγραφή πεδίων | XristosM | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 13-08-11 12:37 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή πεδίων στην Access | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-10-10 20:32 |
Η ώρα είναι 11:44.