| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην ομάδα, έχω το εξής πρόβλημα. Φτιάχνω μία βάση σε access για την δουλεία και δεν μπορώ να βρω λύση στο παρακάτω πρόβλημα. Έχω δύο πίνακες, ο πρώτος είναι ο πίνακας Λίστα Επαφών όπου περιέχει στοιχεία εκπαιδευτικών (προσωπικό στοιχεία, υπηρεσιακά στοιχεία και στοιχεία τοποθετήσεων σε σχολεία). Ο δεύτερος πίνακας περιέχει στοιχεία των σχολείων (βασικά στοιχεία, επικοινωνίας, μαθητών, τμημάτων). Θέλω στον δεύτερο πίνακα των σχολείων, να εμφανίζονται οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με οποιονδήποτε τρόπο (με οργανική θέση ή προσωρινή τοποθέτηση ή με διάθεση ως 1ο - 2ο - 3ο ή 4ο σχολείο). Τα σχολεία τοποθέτησης ενός εκπαιδευτικού δηλώνονται στον 1ο πίνακα στα πεδία σχολείο τοποθέτησης, διάθεσης κλπ. Έχω καταφέρει με την χρήση ερωτήματος να μου εφανίζονται σε μία καρτέλα της φόρμας των σχολείων να εμφανίζονται οι εκπαιδευτικοί που έχουν οργανική θέση. Δεν μπορώ όμως σε μία άλλη καρτέλα της φόρμας, να εμφανίζονται όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σ' αυτό. Όταν επιλέγω δηλαδή από το σύνθετο πλαίσιο που έχω στην κεφαλίδα της φόρμας ένα σχολείο, να μου εμφανίζονται σε μία καρτέλα - δευτερεύουσα φόρμα τα στοιχεία των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σ' αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Επισυνάπτω photos για να καταλάβετε τί θέλω να κάνω και πως είναι η φόρμα μου. Στην πρώτη photo είναι η προβολή σχεδίασης του πίνακα λίστα επαφών όπου δηλώνονται τα στοιχεία των εκπαιδευτικών. Στην 2η photo είναι η προβολή σχεδίασης της φόρμας στην καρτέλα που μου εμφανίζει σωστά τους εκπαιδευτικούς με οργανική (με ένα απλό κριτήριο σε ερώτημα δηλαδή) Στην 3η photo είναι το σημείο που θέλω να μου εμφανίζονται όλοι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] ερώτημα από δυο διαφορετικούς πίνακες | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-01-16 14:21 |
| [Γενικά] Διπλότυπη εμφάνιση Unicode σε διαφορετικούς χαρακτήρες γραμμάτων | alex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-05-14 08:27 |
| [ Εκθέσεις ] Εκτύπωση απο διαφορετικούς πίνακες. | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-06-11 11:18 |
| Μη εμφάνιση αποτελέσματος τύπων σε πίνακες | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 29-05-10 09:54 |
| Ένωση εγγραφών από 2 πίνακες σε ένα ερώτημα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-04-10 15:37 |
Η ώρα είναι 10:52.

Θεματικός Τρόπος