26-03-18, 06:49
|
| Όνομα: Γιάννης Π. Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 20-04-2015
| |
Καλημέρα και συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω. Ο λόγος που θέλω να φτιάξω μία βάση, είναι για να καλύψω τα κενά του myschool. Όσα δεν μπορώ να κάνω με το myschool θέλω να τα κάνω με την βάση μου. Το myschool είναι εξαιρετικό εργαλείο αλλά τον Σεπτέμβριο ή τον Ιούνιου που θα καίγομαι στα ΠΥΣΠΕ με τοποθετήσεις - διαθέσεις κλπ, δεν με βοηθάει όσο θα ήθελα. Σου στέλνω εικόνα για το τι εννοώ.
Φαντάσου να μπορώ να βγάζω μία σελίδα - έκθεση για κάθε σχολείο με απαιτούμενες ώρες - εκπαιδευτικούς που υπηρετούν - διαθέσιμους εκπαιδευτικούς, ώστε να γίνονται οι τοποθετήσεις σε μία μέρα!
Επίσης θα ήθελα την βάση μου να την χρησιμοποιούν όλοι οι υπάλληλοι του γραφείου, ως επεττηρίδα - ευρετήριο για γρηγορότερα και περισσότερο στοχευμένα αποτελέσματα αναφορικά με σχολεία και εκπαιδευτικούς. Θα χρειάζονται το 1/3 τουλάχιστον του χρόνου για να βρούνε στοιχεία εκπαιδευτικού ή σχολείου απ' ότι στο myschool.
Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια, το ψιλοκατάλαβα για την VBA ή SQL που χρειάζεται αλλά το θέμα είναι πώς;;;
|