Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-03-18, 08:57
johnpantazo Ο χρήστης johnpantazo δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιάννης Π.
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Εξαιρετικό και έξυπνο αυτό που έκανες και σ' ευχαριστώ για τον κόπο σου. Η φιλοσοφία της βάσης μου είναι διαφορετική όμως. Θέλω σε μία δευτερεύουσα φόρμα της κεντρικής φόρμας των σχολείων να μου εμφανίζονται οι εκπαιδευτικοί που θα υπηρετούν με τοποθέτηση ή διάθεση. Επειδή όμως κάποιος μπορεί να υπηρετεί έως και σε 5 σχολεία, στον πίνακα των εκπαιδευτικών έχω τα εξής πεδία: Σχολείο τοποθέτησης - σχολείο διάθεσης - σχολείο 2ης διάθεσης - σχολείο 3ης διάθεσης και σχολείο 4ης διάθεσης. Έτσι θέλω συγκεντρωτικά να μου εμφανίζονται όταν επιλέγω από το σύνθετο πλαίσιο το σχολείο, να μου εμφανίζονται οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με τοποθέτηση ή διάθεση ή 2η διάθεση ή 3η διάθεση ή 4η διάθεση.
Σχετικά με την ψηφιακή κουλτούρα που αναφέρεις, το γνωρίζω ότι έχεις δίκαιο αλλά πολλές φορές απλά δεν γίνεται αλλιώς. Πάντως αν δουλέψει αυτό και το δούνε θα το αγκαλιάσουν και θα τους λύσει τα χέρια γιατί έχω σκοπό μετά από αυτό να φορτώσω την βάση με αναφορές - ερωτήματα και εκθέσεις ώστε να μπορούν με το πάτημα απλών κουμπιών να εμφανίζουν όσα στοιχεία το επιθυμούν άμεσα!
Απάντηση με παράθεση