| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Στο σύνθετο πλαίσιο επιλέγω ένα συγκεκριμένο αντικείμενο Το κάθε αντικείμενο αποτελείται από 6 έως 10 κομμάτια Το κάθε πεδίο μου λέει πόσο να κόψω το κάθε κομμάτι για τη συγκεκριμένη διάσταση που επιλέγω Δεν αφαιρώ τον ίδιο αριθμό αλλά τον προσαρμόζω σε αυτόν που θέλω σε κάθε πεδίο Ο κώδικας που έκανε ο Γιώργος με βοηθάει σε άλλη φόρμα με παρόμοια χρήση όπου εκεί θέλω να αποθηκεύονται οι τιμές σε πίνακα στη συγκεκριμένη δε μου χρειάζεται |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο κειμένου | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-09-14 19:17 |
| [ Υποφόρμες ] Πρόβλημα με ενημέρωση σύνθετου πλαισίου από άλλο συνθετο πλαίσιο | panis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-12-13 16:56 |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση δύο πεδίων από σύνθετο πλαίσιο | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 02-10-12 19:22 |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση πλαίσιο κειμένου | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-06-11 20:27 |
| Αυτόματη ενημέρωση πεδίων σε σύνθετο πλαίσιο | ndplus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-02-10 23:59 |
Η ώρα είναι 01:11.

Θεματικός Τρόπος