Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 13-04-18, 15:21
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Dlookup error

Καλησπέρα στην κοινότητα με τις πολύτιμες γνώσεις.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με τη συνάρτηση Dlookup σε φόρμα (μέσα από κώδικα σε vba) για να αναζητώ την κατάλληλη τιμή σε πεδίο μέσα από ένα ερώτημα με βάση 2 κριτήρια.

Για την ακρίβεια έχω τα πεδία "hotel" και "service", τα οποία πρέπει να συμφωνούν ως κριτήρια για την ανεύρεση των πεδίων "pickup" και "time" μέσα από το ερώτημα "que_Hotels-pickup-services-time". Έκανα χρήση της Dlookup στα πεδία των κριτηρίων. Δουλεύει, βρίσκει τις κατάλληλες τιμές (το έχω ξανακάνει με τη βοήθειά σας για πεδίο τιμής string ενώ τώρα είναι αριθμός και ώρα) αλλά με το που επιλέγω σε μια καινούρια εγγραφή το ένα από τα δύο κριτήρια (ας πούμε το "hotel" που είναι πρώτο) μου πετάει μήνυμα Run time error 3075 (ότι λείπει το δεύτερο κριτήριο). Πατάω END και αφού επιλέξω το 2ο κριτήριο ("service") εμφανίζονται τα επιθυμητά αποτελέσματα στα πεδία "pickup" & "time".

Όπως βλέπω και ξαναβλέπω και σε σχέση με τον κώδικα που έχω ξαναγράψει δεν βλέπω κάποιο συντακτικό λάθος.

Για το παραπάνω πρόβλημα επισυνάπτω τεστ της βάσης και το μήνυμα λάθους που μου εμφανίζει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω ότι είναι κάτι απλό που ίσως παραβλέπω εγώ.
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: png Visual Basic error.png (4,5 KB, 14 εμφανίσεις)
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip Database test.zip (67,9 KB, 4 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συνδυασμός IIf με dLookUp q.mrk Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 26-06-20 13:33
Βοήθεια για dlookup q.mrk Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 24-01-17 20:42
dlookup με κριτήριο row th3_b3st Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 07-11-16 11:14
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα DLookup anestaki Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 15-03-15 19:52
[ Φόρμες ] dlookup σε υποφόρμα gianast Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 12-10-12 06:24

Η ώρα είναι 05:51.