| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην κοινότητα με τις πολύτιμες γνώσεις. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με τη συνάρτηση Dlookup σε φόρμα (μέσα από κώδικα σε vba) για να αναζητώ την κατάλληλη τιμή σε πεδίο μέσα από ένα ερώτημα με βάση 2 κριτήρια. Για την ακρίβεια έχω τα πεδία "hotel" και "service", τα οποία πρέπει να συμφωνούν ως κριτήρια για την ανεύρεση των πεδίων "pickup" και "time" μέσα από το ερώτημα "que_Hotels-pickup-services-time". Έκανα χρήση της Dlookup στα πεδία των κριτηρίων. Δουλεύει, βρίσκει τις κατάλληλες τιμές (το έχω ξανακάνει με τη βοήθειά σας για πεδίο τιμής string ενώ τώρα είναι αριθμός και ώρα) αλλά με το που επιλέγω σε μια καινούρια εγγραφή το ένα από τα δύο κριτήρια (ας πούμε το "hotel" που είναι πρώτο) μου πετάει μήνυμα Run time error 3075 (ότι λείπει το δεύτερο κριτήριο). Πατάω END και αφού επιλέξω το 2ο κριτήριο ("service") εμφανίζονται τα επιθυμητά αποτελέσματα στα πεδία "pickup" & "time". Όπως βλέπω και ξαναβλέπω και σε σχέση με τον κώδικα που έχω ξαναγράψει δεν βλέπω κάποιο συντακτικό λάθος. Για το παραπάνω πρόβλημα επισυνάπτω τεστ της βάσης και το μήνυμα λάθους που μου εμφανίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω ότι είναι κάτι απλό που ίσως παραβλέπω εγώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Συνδυασμός IIf με dLookUp | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-06-20 13:33 |
| Βοήθεια για dlookup | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 24-01-17 20:42 |
| dlookup με κριτήριο row | th3_b3st | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-11-16 11:14 |
| [ Ερωτήματα ] Ερώτημα DLookup | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 15-03-15 19:52 |
| [ Φόρμες ] dlookup σε υποφόρμα | gianast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-10-12 06:24 |
Η ώρα είναι 04:12.

Θεματικός Τρόπος