| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα και Χριστός ανέστη σε όλους. Στην κύρια φόρμα μιας ΒΔ έχω ένα σύνθετο πλαίσιο, το οποίο παίρνει τιμές από το πεδίο ενός πίνακα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: Όταν διαλέγω τιμή στο σύνθετο πλαίσιο θέλω να ενημερώνεται αυτόματα ένα πλαίσιο κειμένου της κύριας φόρμας με τιμές από τον ίδιο πίνακα αλλά άλλου πεδίου. Π.χ. ο πίνακας έχει τα πεδία ΕΙΔΟΣ και ΤΙΜΗ. Όταν στο σύνθετο πλαίσιο διαλέγω το είδος θέλω αυτόματα στο πλαίσιο κειμένου να εμφανίζεται η αντίστοιχη τιμή. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη... Ανέβασε μια μινιατούρα της βάσης σου, για να διευκολυνθεί η κατάσταση... Βοήθησε και να βοηθηθείς. Με εκτίμηση Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Νίκο καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. Ανεβάζω το κομμάτι της βάσης που έχω το εξής θέμα: όταν διαλέγω τον τίτλο του βιβλίου, θα ήθελα να εμφανίζονται αυτόματα από κάτω τόσο η τιμή του όσο και η ποσότητα που υπάρχει. Να είσαι καλά. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Δες ποια τα δεδομένα του combo box,τη μορφή του και ...κάνε δοκιμές. Καλή συνέχεια. Με εκτίμηση Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Νίκο σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενημέρωση πλαισίου κειμένου από πλαίσιο λίστας | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-04-18 20:19 |
| Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Πλαισίου κειμένου | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-12-13 22:14 |
| Ενημέρωση πλαισίου κειμένου και πίνακα | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-06-13 02:39 |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα πλαισίου κειμένου | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-02-13 22:31 |
| [ Εκθέσεις ] Πρόβλημα με άθροισμα Πλαισίου κειμένου | kostaskalam | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-10-11 13:28 |
Η ώρα είναι 04:16.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο