Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους, σε μία έκθεση έχω δημιουργήσει ένα πλαίσιο κειμένο στο οποίο κάνω για κάθε εγγραφή μία αριθμ. πράξη. Αυτό που θέλω να κάνω είναι στο τέλος της έκθεσης να έχω το άθροισμα των πλαισίων αυτών. Είμαι μηχανικός και δημιουργώ μία βάση για τη διαδικασία των αυθαιρέτων. Όταν το ολοκληρώσω θα είναι διαθέσιμο και στους υπόλοιπους. Προς το παρών στέλνω το προσχέδιο αυτής της βάσης. Στην έκθεση ΕΡΓΟ έχω δημιουργήσει το πλαίσιο ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ το οποίο και θέλω να αθροίζω, αλλά.... Προσοχή για να λειτουργήσει η έκθεση πρέπει να είναι ανοικτή η φόρμα ΕΡΓΟ. Ανοίξτε τη φόρμα ΕΡΓΟ. Επίσης η ερώτηση που είχα κάνει πριν από κάποιες μέρες: http://www.ms-office.gr/forum/access...nteleston.html Στην φόρμα ΕΡΓΟ υπάρχουν κάποιοι συντελεστές (ΦΠΑ , λ , ΕΤΟΣ λ, ΤΡΙΜΗΝΟ λ) Αυτούς τους συντελεστές εννοούσα και θέλω να παίρνουν ως προεπιλεγμένες τιμές τις τιμές που θα έχω σε μία φόρμα συντελεστών.... Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Κώστα 1. Ανοίγοντας την έκθεση η access ζητάει την τιμή της παραμέτρου [ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ], ενώ δεν τη χρησιμοποιεί. Φαίνεται ότι στην έκθεση ή το υποκείμενο ερώτημα υπάρχει η φράση [ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ] και, επειδή δεν ταυτίζεται με το όνομα κάποιου πεδίου, η access τη θεωρεί παράμετρο. Μπορείς να το ψάξεις και να το διορθώσεις. Εγώ δεν είχα χρόνο. 2. Στην έκθεση πρόσθεσα το κρυφό πεδίο [Prostimo] και με τη βοήθειά του υπολογίζεται το άθροισμα των προστίμων που ζητάς. Αν οι υπολογισμοί γίνονταν στο ερώτημα, θα είχες μεγαλύτερη ευελιξία στη σχεδίαση της έκθεσης και τη δημιουργία μερικών αθροισμάτων. 3.Τη φράση σου Παράθεση:
Δηλαδή μια φόρμα θα παίρνει προεπιλεγμένες τιμές από μία άλλη και αυτή (η άλλη) πού θα βρίσκει τις τιμές; Θα τις παίρνει από κάποιο πίνακα (μόνο οι πίνακες αποθηκεύουν τιμές) και από ποιον; Για να βοηθηθείς στο θέμα αυτό πρέπει να γίνεις πιο σαφής. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα τις απαραίτητες αλλαγές. Είχα "φάει" κάποια ρύθμιση. Τώρα νομίζω δουλεύει. Θα έχετε νέα μου σύντομα. |
| |||
| |||
![]()
Μόλις το ολοκλήρωσα και σας το στέλνω. Φιλικά Κώστας |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημέρωση πλαισίου κειμένου από πλαίσιο λίστας | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-04-18 20:19 |
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Πλαισίου κειμένου | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-12-13 22:14 |
Ενημέρωση πλαισίου κειμένου και πίνακα | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-06-13 02:39 |
[ Φόρμες ] Κλείδωμα πλαισίου κειμένου | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-02-13 22:31 |
Τιμή πλαισίου κειμένου από ερώτημα | cgian | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-09-11 21:14 |
Η ώρα είναι 04:01.