| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, Μπορείτε να με βοηθήσετε να δημιουργήσω ερωτήματα στην DB έτσι ώστε να αναζητώ με βάση μέρος του πεδίου και να μου εμφανίζει όλες τις σχετικές εγγραφές; Επίσης, στην Access 2003 ΄μπορούσα θυμάμαι να δημιουργώ με απλό τρόπο το κεντρικό μενού. Γίνεται το ίδιο με την Access 2010; με εκτίμηση, Γιάννης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη... Γιάννη μου, είναι ιδιαίτερα ασαφές αυτό που ζητάς. Βάλε στον πίνακα δεδομένα, εμφάνισε τα στη φόρμα και μετά πες μας τι θες. Σχετικά με τα Menu, εξαρτάται από την αισθητική σου και την φαντασία. Με εκτίμηση Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας! Βασικά έλυσα όλα τα προηγούμενα μόνος μου. Τώρα θέλω να προσθέσω τρεις χρήστες έτσι ώστε ο καθένας όταν εισάγει εγγραφή στο πίνακα πρωτόκολλο και να λέει στο τελευταίο πεδίο (του πίνακα πρωτόκολλο) τον χρήστη που έχει κάνει την εγγραφή. Αυτό να γίνεται αυτόματα με την είσοδο του χρήστη. Αν καταλαβαίνω, αυτό χρειάζεται VB; Με εκτίμηση, Γιάννης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ascinis : 17-04-18 στις 09:10. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Έχω άλλο θέμα τώρα, χρειάζομαι βοήθεια. Να προσθέσω χρήστες στην βάση με διαφορετικά password και να λέει στο τελευταίο πεδίο πως αυτός ο συγκεκριμένος χρήστης έκανε την εγγραφή. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Αθροισμα δυο ερωτημάτων | billkar | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 11-09-15 18:49 |
| [ Ερωτήματα ] Συνένωση 4 ερωτημάτων | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-04-15 22:10 |
| Δημιουργία μενού | ioannis pag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 18-03-12 16:53 |
| [ Ερωτήματα ] Ένωση ερωτημάτων | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-11-11 21:16 |
| [ Ερωτήματα ] Ένωση ερωτημάτων | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-05-11 21:19 |
Η ώρα είναι 00:53.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο