| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κατι την υπερομάδα. Εχω κάνει ένα πεδίο πολλαπλών επιλογών (MultiValued) που παίρνει τα δεδομένα από έναν άλλο πίνακα. Δέν μπορώ να το κάνω σε ερώτημα να μου δώσει τα αποτελέσματα πχ μίας λέξης που είναι στις πολλαπλές επιλογές ΠΧ ποιοι πελάτες έχουν χόμπυ το ποδόσφαιρο. δοκίμασα το LIke "text" to <> δεν το κατάφερα. γνωρίζει κανείς κάποιον άλλο τρόπο? |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη. Ερωτήματα όπως το δικό σου είναι δύσκολο να απαντηθούν διότι απλά δεν υπάρχει χρόνος. Δεν νομίζω να βρεθεί μέλος που να γράψει μια σελίδα για να εξηγήσει κάτι που μπορεί να απαντηθεί σε λίγα λεπτά, με την προϋπόθεση ότι έχει μπροστά του μια βάση, βλέπει την φόρμα να φέρνει εγγραφές (υποθετικές) και ...στην συνέχεια ζήτησε ό,τι θες! Να βοηθήσω θέλω με τούτη την ανάρτησή μου. Με εκτίμηση Νίκος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Πολλαπλό φιλτράρισμα και διαγραφή δεδομένων | pm4698 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 28-02-14 13:30 |
| [VBA] Πολλαπλό άνοιγμα αρχείων και εισαγωγή δεδομένων | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-12 12:22 |
| [Γενικά] Πρόβλημα με πολλαπλό save σε .csv | nikosjc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 13-05-11 22:16 |
| Μεταφορά δεδομένων απο πεδίο σε πεδίο | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-01-09 19:03 |
Η ώρα είναι 04:15.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο