Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > εντολή μεταφοράς από πίνακα access σε excel

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-03-18, 21:42
Το avatar του χρήστη dimnot
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Προεπιλογή εντολή μεταφοράς από πίνακα access σε excel

Καλησπέρα σε όλους

Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια εργασία που κάνω για την δουλειά μου και η οποία με έχει ψιλο.... .
Για να καταλάβετε, έχω δύο αρχεία. Ένα αρχείο Access (με επαφές και στοιχεία επαφών) και ένα Excel στο οποίο θέλω να στέλνω κάποια βασικά πεδία, για παράδειγμα επώνυμο όνομα κλπ.
Συγκεκριμένα θέλω να "γράψω" μια εντολή σε μια φόρμα βάσης της Access η οποία θα στέλνει κάποια βασικά στοιχεία σε αρχείο Excel το οποίο θα "περιμένει" για παράδειγμα στην επιφάνεια εργασίας και στο οποίο εγώ σκέφτομαι να προσαρμόσω σε άλλα φύλλα τα οποία θα περιέχουνε "μοιρασιά" των γραμμάτων των πεδίων του ΜΑΙΝ, και τα οποία θα μου δώσουνε "σχεδόν έτοιμα" κάποια έντυπα που θέλω γρήγορα να εκτυπώνω.
Κάπου στο φόρουμ βρήκα κάποια τέτοια εργασία όταν όμως την πέρασα σε ένα παράδειγμα βάσης μου αυτό μου εμφάνιζε μόνο το όνομα του πεδίου και όχι το περιεχόμενό του.

Επειδή δεν ξέρω αν σας έδωσα να καταλάβετε το ζητούμενό μου ανεβάζω κάποια "σχέδια" για το τι θέλω να κάνω..... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας ....!!!
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg Καταγραφή.JPG (45,0 KB, 30 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg WANTTO.jpg (52,5 KB, 45 εμφανίσεις)
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip tp ask.zip (453,6 KB, 14 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-03-18, 18:30
Το avatar του χρήστη Meteora
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλησπέρα
Αναρτώ ένα δείγμα -σε ό,τι πιο απλό- για να ξεκινήσεις. Ελπίζω να μπορέσεις να διαβάσεις τον ελάχιστο κώδικα που απαιτεί η εργασία που θες.
Στο αρχείο excel τα κελιά δεν βρίσκω κάποιο λόγο να είναι ενοποιημένα!

Καλή συνέχεια. / Νίκος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip TESTING.zip (37,1 KB, 45 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-03-18, 21:51
Το avatar του χρήστη dimnot
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013

Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Προεπιλογή

Αγαπητέ κ. Νίκο καλησπέρα
Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια σου, το προσάρμοσα και δουλεύει άψογα στο αρχείο που θέλω. Και βέβαια έχεις δίκιο για τα κελιά τα οποία όντως δεν υπήρχε λόγος να είναι ενοποιημένα, ιδιότητα την οποία και κατήργησα ...

Σε ευχαριστώ και πάλι

Καλό βράδυ !!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Εκθέσεις ] Αλλαγής σελίδας και μεταφοράς υπολοίπου teotrip603 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 19 24-11-14 15:04
Είσοδος δεδομένων απο Excel σε πίνακα της Access Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 17-04-12 08:51
[Συναρτήσεις] Εξαγωγή Πίνακα Access στο Excel dream-garden Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 31-03-11 20:41
Proper : Εντολη του excel σε access Ms-Office-Development Team Access - Tips & Tricks 0 11-11-09 09:42
Proper : Εντολη του excel σε access kon73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 06-02-09 12:08

Η ώρα είναι 11:10.