| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται στην εκτέλεση ερωτημάτων διαγραφής και/ή ενημέρωσης να μην εμφανίζονται τα μηνύματα ...."πρόκειται να διαγράψετε ...εγγραφές" ή ...."πρόκειται να επικολλήσετε ....εγγραφές" έχω μία βάση δεδομένων όπου υπάρχουν φόρμες που ενημερώνονται από πίνακα, ο οποίος βασίζεται σε ένα ερώτημα διαγραφής και ένα ερώτημα ενημέρωσης. πώς θα γίνει να τρέχουν τα ερωτήματα χωρίς να φαίνεται η ενέργεια αυτή στον χρήστη? ευχαριστώ πολύ, Εύη |
|
| |||
| |||
|
οκ! με λίγη ψυχραιμία το βρήκα στο forum μόνη μου Ακολουθησε την διαδρομή File ->Options ->Client Settings Έπειτα στην ενοτιτα Editing ξεκλικαρε το κουτάκι που λέει Action Queries ευχαριστώ όποιον ασχολήθηκε να διαβάσει το μήνυμά μου καλή συνέχεια σε όλους |
|
| |||
| |||
|
Γίνεται και με κώδικα αν σε ενδιαφέρει για να μην χρειάζεται να το κάνεις με το "χέρι".
|
|
| |||
| |||
|
Αγαπητέ Χρήστο, Μπορείς να μας στείλεις τον κώδικά ή αν αφορά προηγούμενο θέμα το σχετικό link; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γρηγόρης |
|
| |||
| |||
|
Βεβαίως. GeneralStartUp.zip Κάνε εισαγωγή το module και μετά στην AutoExec μακροεντολή το καλείς με RunCode xg_GeneralStartup() |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ πολύ Χρήστο! Γρηγόρης |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Απενεργοποίηση μηνυμάτων επιβεβαίωσης ACCESS 2007 | VagelisLik | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-03-17 12:07 |
| Απενεργοποίηση μηνυμάτων ασφαλείας σε Web browser μέσω φόρμας | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-06-14 20:46 |
| πάτημα κουμπιού και εμφάνιση μηνυμάτων | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-11-13 01:32 |
| [ Πρόσθετα ] Απόκρυψη Γραμμών | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 22-01-12 12:38 |
Η ώρα είναι 06:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο