![]() |
αποκρυψη μηνυματων καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται στην εκτέλεση ερωτημάτων διαγραφής και/ή ενημέρωσης να μην εμφανίζονται τα μηνύματα ...."πρόκειται να διαγράψετε ...εγγραφές" ή ...."πρόκειται να επικολλήσετε ....εγγραφές" έχω μία βάση δεδομένων όπου υπάρχουν φόρμες που ενημερώνονται από πίνακα, ο οποίος βασίζεται σε ένα ερώτημα διαγραφής και ένα ερώτημα ενημέρωσης. πώς θα γίνει να τρέχουν τα ερωτήματα χωρίς να φαίνεται η ενέργεια αυτή στον χρήστη? ευχαριστώ πολύ, Εύη |
οκ! με λίγη ψυχραιμία το βρήκα στο forum μόνη μου Ακολουθησε την διαδρομή File ->Options ->Client Settings Έπειτα στην ενοτιτα Editing ξεκλικαρε το κουτάκι που λέει Action Queries ευχαριστώ όποιον ασχολήθηκε να διαβάσει το μήνυμά μου καλή συνέχεια σε όλους |
Γίνεται και με κώδικα αν σε ενδιαφέρει για να μην χρειάζεται να το κάνεις με το "χέρι". |
Αγαπητέ Χρήστο, Μπορείς να μας στείλεις τον κώδικά ή αν αφορά προηγούμενο θέμα το σχετικό link; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γρηγόρης |
1 Συνημμένο(α) Βεβαίως. Συνημμένο Αρχείο 9266 Κάνε εισαγωγή το module και μετά στην AutoExec μακροεντολή το καλείς με RunCode xg_GeneralStartup() |
Ευχαριστώ πολύ Χρήστο! Γρηγόρης |
Να είσαι καλά! |
| Η ώρα είναι 10:04. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.