| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας φίλοι, Έχω το εξής πρόβλημα με το πεδίο "Συνημμένα". Έχω μια βάση με συνδεδεμένους πίνακες από άλλη βάση, δηλαδή έχω την db.accb και την db_data.accb. Σε έναν πίνακα της db_data.accb πρόσθεσα ένα πεδίο τύπου "Συνημμένο". Αυτά τα πεδία δημιουργούν αόρατους δευτερεύοντες πίνακες. Αυτοί οι πίνακες δεν συνδέθηκαν στην αντίστοιχη φόρμα του db.accb κι έτσι δεν μπορώ να προσθέσω συνημμένα μέσα από την φόρμα. Πώς θα μπορέσω να τις συνδέσω; Ευχαριστώ προκαταβολικά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γράφημα] Εμανίζει "$" αντί "€" | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 24-08-14 11:43 |
| Η συνάρτηση "Date" στην Access του Office 2013 | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-03-13 06:16 |
| Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 20:58 |
| [ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 15:33 |
| [ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 16:24 |
Η ώρα είναι 00:59.

Θεματικός Τρόπος