| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, Αν και έχω χρόνια να γράψω! Είπα να κάνω ένα update στη Βάση μου, το οποίο με κόλλησε πραγματικά Έχω λοιπόν μια Φόρμα που καλεί έναν πίνακα, με βάση ενός φίλτρου! Παράλληλα έχω φτιάξει ένα ερώτημα το οποίο όταν εκτελείτε έχει πάντα ένα αποτέλεσμα! Το πρόβλημα μου είναι το εξής, θέλω να εμφανίσω αυτό το ερώτημα στη φόρμα, το εμφανίζω μέσω Σύνθετου Πεδίου (Λίστα) Αλλά είμαι αναγκασμένο να πατάω το Βελάκι και να "επιλέξω" την τιμή. Μπορώ να εμφανίσω το ερώτημα σε ένα πεδίο στη φόρμα ή έστω στη λίστα να είναι προεπιλεγμένη η πρώτη τιμή? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αρχείο Word μεσα απο φόρμα Access | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-02-17 12:08 |
| Αποστολή επισυναπτόμενων αρχείων μέσα από φόρμα με mail | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-10-13 07:37 |
| [ Φόρμες ] web browser μέσα σε φόρμα | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-11-12 06:00 |
| Κριτήρια ερωτήματος απο φόρμα | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-08-11 08:44 |
| Εμφάνιση φωτογραφιών σε φόρμα | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-09-09 17:23 |
Η ώρα είναι 21:36.

Θεματικός Τρόπος