Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Ενημέρωση πίνακα από υποφόρμα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 13-06-17, 12:22
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Ενημέρωση πίνακα από υποφόρμα

Την καλημέρα μου και πάλι.
Άλλη μια φορά προστρέχω στις γνώσεις και τη βοήθειά σας για να καταφέρω να τελειώσω με τη ΒΔ που προσπαθώ να στήσω.
Έχω στήσει τους πίνακες και τις φόρμες μου. Τώρα εκείνο που θέλω είναι, αφού γίνουν οι υπολογισμοί στην Δευτερεύουσα φόρμα ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ, να ενημερώνεται και ο πίνακας ΜΙΣΘΟΙ. Τώρα, αυτό μάλλον θα γίνει με τρεις τρόπους:
1) Με ερώτημα (αδυνατώ να το συντάξω)
2) Με κώδικα (πλήρης άγνοια σύνταξης κώδικα)
3) Με κάποιο κουμπί εντολής (μάλλον και εδώ χρειάζεται κώδικας, οπότε γυρνάμε στο 2)
Θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια, καθώς είμαι ένα βηματάκι πριν το τέλος και δεν θέλω να το αφήσω στη μέση.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προσπάθειές σας.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ.zip (321,0 KB, 9 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ενεργοποίηση εντολής στην κυρίως φόρμα μετά απο ενημέρωση πεδίου σε υποφόρμα γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 29-07-15 19:34
Αντιγραφή εγγραφής από υποφόρμα σε υποφόρμα Ρούλα Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 07-08-12 15:32
[ Συναρτήσεις ] Ενημέρωση combobox με [Forms]! που βρίσκεται σε υποφόρμα manolo Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 23-02-12 22:54
[ Πίνακες ] Ενημέρωση δεδομένων πίνακα από άλλο πίνακα ΚΩΣΤΑΣ2 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 27-04-11 11:50
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση ενός field πίνακα από 3 Rows άλλου πίνακα stathas Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 23-05-10 10:36

Η ώρα είναι 23:09.