| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Την καλημέρα μου και πάλι. Άλλη μια φορά προστρέχω στις γνώσεις και τη βοήθειά σας για να καταφέρω να τελειώσω με τη ΒΔ που προσπαθώ να στήσω. Έχω στήσει τους πίνακες και τις φόρμες μου. Τώρα εκείνο που θέλω είναι, αφού γίνουν οι υπολογισμοί στην Δευτερεύουσα φόρμα ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ, να ενημερώνεται και ο πίνακας ΜΙΣΘΟΙ. Τώρα, αυτό μάλλον θα γίνει με τρεις τρόπους: 1) Με ερώτημα (αδυνατώ να το συντάξω) 2) Με κώδικα (πλήρης άγνοια σύνταξης κώδικα) 3) Με κάποιο κουμπί εντολής (μάλλον και εδώ χρειάζεται κώδικας, οπότε γυρνάμε στο 2) Θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια, καθώς είμαι ένα βηματάκι πριν το τέλος και δεν θέλω να το αφήσω στη μέση. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προσπάθειές σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενεργοποίηση εντολής στην κυρίως φόρμα μετά απο ενημέρωση πεδίου σε υποφόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 29-07-15 19:34 |
| Αντιγραφή εγγραφής από υποφόρμα σε υποφόρμα | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-08-12 15:32 |
| [ Συναρτήσεις ] Ενημέρωση combobox με [Forms]! που βρίσκεται σε υποφόρμα | manolo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-02-12 22:54 |
| [ Πίνακες ] Ενημέρωση δεδομένων πίνακα από άλλο πίνακα | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-04-11 11:50 |
| [ Ερωτήματα ] Ενημέρωση ενός field πίνακα από 3 Rows άλλου πίνακα | stathas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-05-10 10:36 |
Η ώρα είναι 23:09.

Θεματικός Τρόπος