| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους και τα συγχαρητήριά μου για την πολύτιμη βοήθεια που παρέχουν τα μέλη σε όλους εμάς, καθώς και για το πολύ ωραία οργανωμένο φόρουμ. Το θεματάκι μου είναι το εξής: Στην κύρια φόρμα της ΒΔ που φτιάχνω έχω ένα πλαίσιο κειμένου όπου θέλω να περάσω την εξής απλή συνάρτηση: =[Φόρμες]![ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ]![ΒΜ]-[Φόρμες]![ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ]!([ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΜ]/2). Όταν όμως πάει να γίνει ο υπολογισμός μου βγαίνει το μήνυμα "#Όνομα;". Το παιδεύω εδώ και δυο μέρες αλλά άκρη δεν μπορώ να βγάλω. Μήπως κάποιος έχει καμιά ιδέα, ώστε να μπορέσω να προχωρήσω; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα. Αυτό το 'μακρινάρι' το λες απλή συνάρτηση. Δηλαδή η μη απλή ποια θα ήταν; Λοιπόν! Έτσι όπως μας το περιγράφεις δεν θα έχεις απάντηση. ...Στην οθόνη σου έχεις μια φόρμα; μια φόρμα με πόσες υποφόρμες; Σε ποια από αυτές έχεις το πλαίσιο κειμένου; πού βρίσκονται τα πεδία από τα οποία θες πληροφορίες να εισαχθούν στο πλαίσιο κειμένου ; Το να ξεκινάς με Φορμες! δηλώνει παράμετρο ερωτήματα. Αν μπορείς ανέβασε μια μικρογραφία ή φτιάξε μια, για να σε βοηθήσουν τα μέλη του Forum. Περιμένουμε να δώσεις συνέχεια. / φιλικά Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά ευχαριστώ όποιον θέλησε να ασχοληθεί, αλλά τα κατάφερα. Τελικά ήταν θέμα ονομασίας του ενός πεδίου. Να 'στε καλά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] πρόβλημα με συνάρτηση index,counta | jimis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-17 19:17 |
| Πρόβλημα με συνάρτηση Null | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-01-16 22:37 |
| [ Εκθέσεις ] Πρόβλημα με συνάρτηση format και ημερομηνία. | George Thassos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-15 13:41 |
| Πρόβλημα με συνάρτηση που θέλω να επιστρέφει τιμή μηδέν | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 10-01-15 14:06 |
| [Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 13:14 |
Η ώρα είναι 14:30.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο