| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο, Η σκοπιμότητα της λίστας των πελατών είναι ότι μπορείς να ανοίξεις πολλές καρτέλες πελατών. Τώρα η μεγάλη διαφορά που έχει σε ότι περιγράφεις εσύ παραπάνω είναι ότι δεν χρειάζετε να κρατάμε τα αρχεία (διαδρομές αρχείων) στην βάση και να γεμίζουμε την βάση. Δεν διαφωνώ με τον τρόπο που περιγράφεις παραπάνω. Όταν δημιουργείς ένα νέο πελάτη δημιουργείται και ένας φάκελος για τα αρχεία του στην διαδρομή «“C:\WordFiles\Documents\Customers” » και όνομα φακέλου το id του πελάτη. Κάθε φορά που κάνεις μια εκτύπωση, το αρχείο που δημιουργείτε από το πρότυπο αποθηκεύεται στον φάκελο του πελάτη, αν για κάποιο λόγο δεν βρει τον φάκελο του πελάτη τον δημιουργεί ξανά. Όσο αναφορά το παράδειγμα το μόνο δεσμευτικό είναι ότι όλα τα αρχεία ανεξαρτήτου τύπου (.doc,.pdf,…) πρέπει να είναι σε ένα φάκελο ανά πελάτη και ο φάκελος αυτός να έχει όνομα δεσμευτικό ως προς τον πελάτη (πχ Customer_ID). Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνηση είμαι στην διάθεση σου. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Καλησπέρα Γιώργο, Η σκοπιμότητα της λίστας των πελατών είναι ότι μπορείς να ανοίξεις πολλές καρτέλες πελατών. Πως δηλαδή μπορώ να ανοίξω διαφορετικές καρτέλες πελατών φίλε μου? Εχω δοκιμάσει να κάνω διπλό κλίκ σε ολα τα πεδία και σε διάφορους πελάτες, δεν ανοίγει κάτι (?) Εκτός αν εννοείς ότι μέσω αυτή της φόρμας μπορώ να δώ υπό μορφή λίστας όλους τους πελάτες, σε αυτό ναι, συμφωνώ! Φιλικά |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιώργο, Για να ανοίξεις μια καρτέλα πελάτη σε νέο παράθυρο θα πρέπει να κάνεις διπλό κλικ στην κεφαλίδα της γραμμής (μαύρο βελάκι) από την λίστα πελατών. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα Θελω να δημιουργησω μια βαση se access kai τα δεδομενανα τοποθετουνται σε εγγραφο word το οποιο θα τυπωνεται. Βρηκα λοιπον απο το φιλο vraxnakiskg αυτη τη βαση (που νομιζω μου κανει ) και προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει και να πειραματιστω πνω σε αυτη και να την παραμετροποιησω στις δικες μου αναγκες. την εγκατεστησα αλλα μου βγαζει μηνυμα compile error user-defined type not defined Ψαχνω 2 μερες να βρω λυση στο ιντερνετ αλλα δεν μπορω. Αν μπορειτε σας αρακαλω να με βοηθησετε για να δουλεφει η βαση και να πειραματιστω ωστε να την φερω στα μετρα μου εχω access 2010 και γνωσεις προγραμματισμου μηδαμινες Ευχαριστω εκ των προτερων |
|
| |||
| |||
|
Καλήμερα Φώτη, Σου χτυπάει κάποιο reference και πιθανότατα του microsoft word. Κανε διπλό click στο module στην access για να σου ανοίξει ο editor Microsoft Visual for Application και από το menu Tools επέλεξε reference. Στο παράθυρο διάλογου Refernce όπως φαίνεται και στην εικόνα θα πρέπει να επιλέξεις τα reference της έκδοσης του office που έχεις. Δοκίμασε και πες μας. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστω Vraxnakiskg οντως δουλεψε και ξεκινησα τα πειραματα Αν και εχω παρα πολλες αποριες θα δοκιμασω λιγο μονος μου να δω αν καταφερω να παραμετροποιησω το εγγραφο και την συνδεση του. Σιγουρα ομως θα χρειαστω καποια βοηθεια. Πειραματιζομαι και τα λεμε Ευχαριστω |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εξαγωγή δεδομένων σε πίνακα στην word | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 33 | 20-10-14 14:17 |
| Εξαγωγή εγγραφής σε word | agantos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 18-04-12 15:54 |
| Εξαγωγή και αποθήκευση δεδομένων φόρμας σε word | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-03-12 09:10 |
| Εξαγωγή πίνακα σε ascii file | stavros | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 07-12-09 19:05 |
Η ώρα είναι 12:53.

Υβριδικός τρόπος