Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-06-17, 13:31
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή Εξαγωγή δεδομένων σε Word Template File

Φίλοι μου γειά σας,

Έχω δημιουργήσει μια βάση δεδομένων για διαχείρηση ιατρικών περιστατικών, μέσω της οποίας θα ήθελα να εξάγωνται τα δεδομένα απο την φόρμα στην βάση δεδομένων σε ένα πρότυπο αρχείο Word (Template). Αυτό το έχω επιτύχει μερικώς διότι αφενώς αν και κατάφερα με την βοήθεια του φόρουμ να κάνω εξαγωγή των δεδομένων στην Word, εντούτις δεν γνωρίζω με ποιο τρόπο θα μπορούσαν τα δεδομένα αυτά να πάνε και να "καθίσουν" το κάθετι στην θέση που πρέπει, όπως δηλαδή και το πρότυπο. Δηλαδή, το Όνομα στο ανάλογο κουτάκι, το Επώνυμο στην θέση του κλπ, κλπ.

Για διευκόλυνση σας, επισυνάπτω ένα συμπιεσμένο φάκελο μέσα στον οποίο θα βρείτε αφενώς την βάση και τα όσα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής, και αφετέρου και το πρότυπο Word αρχείο. Για να λειτουργήσει όμως η εξαγωγή δεδομένων θα πρέπει εφόσον αποσυμπιέσετε τον φάκελο, στην συνέχεια να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο με όνομα "Test" στον C:/, και μέσα σε αυτόν ένα άλλο φάκελο με όνομα "Docs", και έπειτα και ένα τρίτο μέσα στον δεύτερο με όνομα "CustDocuments.

Εύχομαι κάποιος να μπορεί να βοηθήσει και ευχαριστώ εκ προτέρων
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip SendDetails.zip (69,8 KB, 19 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση