| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Το πρόβλημα που έχω δεν μπορώ να το προσδιορίσω και να δώσω τίτλο... έχω το εξής πρόβλημα: στην υποφορμα επιλέγοντας από το πεδίο "κωδικος" μια εγγραφη τοποθετούνται τα δεδομένα σε κάθε πεδίο που έχω ορίσει. Στο πινακα "προιοντα" έχω κάποια πεδία κωδικός,περιεγράφη,τιμή όμως έχω φτιάξει και ένα πεδίο με όνομα "πεδιο1" που έχει ορίζω τον αριθμό 1 η 0 . αυτό που θέλω να γίνετε και το παλεύω αλλα τίποτα,είναι όταν επιλέγω από την υποφορμα ένα προϊόν,στο πεδίο που έχω φτιάξει με όνομα "πεδιο2" έχω δώσει εξορισμού την τιμή 0. σε κάποια προϊόντα έχω δώσει τιμή 1 αντί του 0 Θα μπορούσα με κάποιο τρόπο όταν επιλέγω ένα προϊόν στην υποφορμα και είναι τιμή 1 να μην το καταχωρεί και να μου βγάζει μήνυμα: (η τιμή είναι 1 δεν καταχωρείται) γίνετε αυτό,και πως? ![]() Απλά το 0 η 1 θέλω να το χρησιμοποιήσω ως απαγορευτικό στο να καταχωρώ ένα προϊόν σε μια υποφορμα και σκέφτηκα αυτό το τρόπο,οποτε αν θα είναι τιμή 1 θα αποτρέπει την καταχώρηση και θα μου πετα μήνυμα. Αν γίνετε σε χειροπιαστό παράδειγμα γιατί είμαι εντελώς πετρέλαιο κινητήρας θα το προτιμούσα. Απλά το 0 η 1 θέλω να το χρησιμοποιήσω ως απαγορευτικό στο να καταχωρώ ένα προϊόν σε μια υποφορμα και σκέφτηκα αυτό το τρόπο,οποτε αν θα είναι τιμή 1 θα αποτρέπει την καταχώρηση και θα μου πετα μήνυμα. Αν γίνετε σε χειροπιαστό παράδειγμα γιατί είμαι εντελώς (πετρέλαιοκινητήρας) θα το προτιμούσα. Ευχάριστο πολύ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αντώνη, αφού θέλεις να μη μπορεί ο χρήστης να καταχωρεί προϊόντα με τιμή 1 στο πεδίο [Πεδίο1], θα πρέπει να μη τα εμφανίζεις ως επιλογή στο σύνθετο πλαίσιο [ΚΩΔΙΚΟΣ]. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα, αλλάζοντας στη σχεδίαση την ιδιότητα «Προέλευση Γραμμής» (Row Source) του πεδίου [ΚΩΔΙΚΟΣ]. Δες το συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
kapetang ευχαριστω παρα πολυ μου κανει και αυτο!!!!!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Πολύπλοκο για να του δώσω τίτλο... | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 24 | 20-11-19 06:17 |
| [Μορφοποίηση] Κλείδωμα κελιού με βάση το περιεχόμενο ενός άλλου. | dimharos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-05-16 07:06 |
| [Μορφοποίηση] άθροισμα κελιών - κελιού με μικτό περιεχόμενο | skapet155 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-09-11 16:55 |
| [ Πίνακες ] Πεδία με περιεχόμενο χρονομετρήσεις | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 09-08-11 15:46 |
Η ώρα είναι 01:46.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο