| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Έχω αυτόν τον κώδικα για εμφάνιση έκθεσης μεταξύ 2 ημερομηνιών. Dim SDate As Variant Dim EDate As Variant SDate = InputBox("ΑΡΧΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ", "çç/ìì/åååå") EDate = InputBox("ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ", "çç/ìì/åååå") If Not IsDate(SDate) Or Not IsDate(EDate) Then MsgBox ("Áðáéôïýíôáé êé ïé äõï çìåñïìçíßåò !"), vbInformation, "Åëåã÷ïò" Exit Sub End If Dim sinthiki sinthiki = "[ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ] Between #" & Format(SDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" & _ " and #" & Format(EDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" DoCmd.OpenReport "rptPliromesHmer", acViewReport, , "[ID]=" & Me.ID & "and " & sinthiki Έχω προσθέσει και το πεδίο [ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ] και θέλω να πάρει και αυτές τις εγγραφές πως πρέπει να διαμορφωθεί ο κώδικας; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smasak : 11-11-16 στις 17:40. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Αναζήτηση εγγραφών | zaxarias | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-15 16:51 |
| [ Φόρμες ] Αναζήτηση εγγραφών σε φόρμα Access | dalavouras | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-05-14 15:14 |
| [ Φόρμες ] Σύνθετη αναζήτηση εγγραφών | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 19-07-12 22:50 |
| [Συναρτήσεις] Oρισμός ημερολογιακού διαστήματος για εύρεση άλλων πληροφοριών | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 26-08-11 14:48 |
| Αναζήτηση εγγραφών | gregory | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-07-09 22:53 |
Η ώρα είναι 16:36.

Θεματικός Τρόπος