![]() |
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Έχω αυτόν τον κώδικα για εμφάνιση έκθεσης μεταξύ 2 ημερομηνιών. Dim SDate As Variant Dim EDate As Variant SDate = InputBox("ΑΡΧΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ", "çç/ìì/åååå") EDate = InputBox("ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ", "çç/ìì/åååå") If Not IsDate(SDate) Or Not IsDate(EDate) Then MsgBox ("Áðáéôïýíôáé êé ïé äõï çìåñïìçíßåò !"), vbInformation, "Åëåã÷ïò" Exit Sub End If Dim sinthiki sinthiki = "[ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ] Between #" & Format(SDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" & _ " and #" & Format(EDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" DoCmd.OpenReport "rptPliromesHmer", acViewReport, , "[ID]=" & Me.ID & "and " & sinthiki Έχω προσθέσει και το πεδίο [ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ] και θέλω να πάρει και αυτές τις εγγραφές πως πρέπει να διαμορφωθεί ο κώδικας; |
sinthiki = "[ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ] OR [ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ] Between #" & Format(SDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" & " and #" & Format(EDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" Πως μπορεί να συνταχθεί ώστε όταν η μία από τις δύο ημερομηνίες είναι μέσα στο ζητούμενο διάστημα να έχουμε αποτέλεσμα; Κάτι όπως με την or στο excel. |
Καλησπέρα Σάκη, δοκίμασε τον κώδικα: Κώδικας: Private Sub cmdOpenReport_Click() |
Γιώργο θέλοντας να βγάλω καρτέλα για έναν μόνο άλλαξα την " DoCmd.OpenReport "rptPliromesHmer", acViewPreview, , sinthiki " σε "DoCmd.OpenReport "rptPliromesHmer", acViewReport, , "[ID]=" & Me.ID & "and " & sinthiki" αλλά δεν δουλεύει και μάλιστα μου φέρνει άλλο ID. |
Αν θέλεις μόνο για ένα βάλε μόνο: "[ID]=" & Me.ID |
1 Συνημμένο(α) Γιώργο συγνώμη δεν το έθεσε εγώ σωστά.Εννοώ για ένα μόνο πελάτη αλλά με ημερομηνίες. Στην μία φόρμα χωρίς ημερομηνίες δουλεύει καλά.Στην άλλη που έχουμε κριτήριο ημερομηνίες έχει λάθος. Ανεβάζω δείγμα. |
Δοκίμασε τον κώδικα: Κώδικας: Private Sub Εντολή26_Click() |
Ok δουλεύει τέλεια. |
| Η ώρα είναι 15:05. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.